Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A bulákat gyilkoló informatikus

2015.01.28. 10:06 Csabi87

Bírod a slashert? Nem veted meg a szép lányokat? Akkor a Girl House még jó szolgálatot is tehet.

Trevor Matthews annak idején a Jack Brooks: Monster Slayer című filmmel hívta fel magára a figyelmet, legalábbis ötletgazdaként, a szóban forgó alkotás pedig az úriember első rendezése.

A történet egy nagy halom főiskolás lányról szól, akik szeretnének egy kis könnyű pénzhez jutni, hogy finanszírozhassák tanulmányaikat, ezért egy bekamerázott ingatlanba vonulnak, hogy aztán jó alapot szolgáltassanak a farkukat hegyező fasziknak. A dolog viszont rosszul sül, az egyik néző ugyanis kicsit felhergeli magát és úgy dönt, hogy szépen, módszeresen lemészárolja a lányokat. 

Kép galéria és előzetes is van, utóbbiért kérlek kattints.

Ottawában egy fesztivál keretein belül már bemutatták a filmet, az ottani közönség nem volt lenyűgözve és az előzetes sem feltétlen az a cseszettül ütős fajta, hiszen a koncepció sem eredeti, de talán Ottawában finnyásak a slasher rajongók.

Címkék: előzetesek girl house

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr977117081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása