Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kopp-kopp! Keanu Reeves és Eli Roth közös horrorja

2015.01.26. 11:23 Csabi87

Keanu Reeves azt hiszem a John Wickkel bizonyította, hogy korántsem szabad megfeledkezni róla vagy elkönyvelni, hogy rosszul választ filmeket. Eli Roth pedig olykor remek filmekkel örvendezteti meg a közönséget. Mi történik akkor, ha ők ketten egyesítik erejüket? A Bolygó Kapitánya biztos nem fog megszületni, ahhoz talán kevesek, de a Knock Knock című horrorban választ kaphatunk a kérdésre.

knockknock.png

A sztori főhőse Even Webber (Keanu Reeves), egy mázlista faszi, akinek bejött az élet. A felesége gyönyörű, a gyerekei imádnivalóak, ráadásul egy gyönyörű házban élnek .Aligha lehetne jobb a helyzet a Webber családban.

Egy hétvégén viszont Evan életében minden megváltozik. Az asszony és a gyerekek leugranak pár napra a tengerpartra, Evan pedig egyedül marad otthon. Egészen addig, amíg éjszaka nem kopogtatnak az ajtaján. Két fiatal lány áll az ajtóban, hősünk pedig beengedi őket, ezzel pedig élete egyik legnagyobb hibáját követi el.

Az előzetes egyelőre kedvcsináló jellegű, sokat nem mutatnak benne. A film pedig a Sundance fesztiválon debütált a múlt héten, a nagyközönség számára viszont majd csak valamikor októberben mutatják be.

 

Címkék: előzetesek knock knock

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr17109985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2015.01.31. 23:55:23

Hogy mitől vannak oda ezért a John Wickért, igazán nem tudom. Számomra egy ritka unalmas és egysíkú fim volt.

Zeline 2015.02.13. 23:08:42

@Darkcomet: Ha ez vigasztal, már ketten vagyunk ezen a véleményen :)
Engem most ez a trailer sem hozott lázba, de majd meglátjuk mi lesz belőle.

Darkcomet 2015.02.14. 21:04:06

@Zeline: Az a baj, hogy Trailer alapján a John Wick egy fasza filmnek tűnt, aztán ahhoz képest egy nulla lett. Szerintem. De ennél az izénél még a trailer is unalmas. Nem sok jót várok a filmtől.

süti beállítások módosítása