Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vámpír a főnököm!?

2015.01.17. 17:01 Csabi87

Szerencsére nem az enyém - mondjuk a fene tudja -, de gondolj csak bele. Mi történne, ha kiderülne, hogy az új főnököd egy vámpír. Amikor pedig azt ígéri, hogy a melóhelyen mindenki vért fog izzadni és aki pedig nem teljesít jól azt kicsinálják, azt szó szerint érti.

Brian James O'Connell eme alapgondolat mentén hozta tető alá a Bloodsucking Bastards című horrorvígjátékát, ami egészen kellemes darabnak tűnik az előzetes alapján.

bloodsucking-bastards1.png

A filmet a héten mutatták be a Slamdance Fesztiválon, de ha minden igaz a tengerentúlon hamarosan szélesebb közönséghez is eljut.

Agyatlan vámpírkomédiában úgysem dúskálunk, így lehet érdemes lesz esélyt adni ennek a filmnek.

Címkék: előzetesek bloodsucking bastards

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr227082787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.01.20. 01:04:39

Ez nagyon jonak hangzik, arra a feligmeddig magyaros Severance-ra emlekeztet a koncepcio alapjan, de csak egy nagyon kicsit, az nagyon szar volt. :D

süti beállítások módosítása