Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elkészült a 9-es terv az űrből remake-je

2015.01.11. 11:40 Csabi87

Olyan nincs, hogy még ne hallottál volna Edward D. Wood Jr. filmjéről, a 9-es terv az űrből cím 1959-es alkotásról. Már csak azért sem, mert egy időben szarrá játszották a tévében, na meg azért mert a maga nemében és kellő sörrel a bendőben egy egészen szórakoztató darab.

plan-9-art.jpg

Egyik olvasónk, Tomi pedig arra hívta fel a figyelmünket, hogy szépen, csendben elkészült a film remake-je, amely a biztonság kedvéért a zs partvonal mentén mozog. A rendezést az eddig többnyire rövidfilmeket és itthon kevésbé ismert sorozatokat dirigáló John Johnson vezényelte.

A főszerepben az idők folyamán egyre inkább levitézlett Brian Krause tűnik fel és az előzetest elnézve förtelmes CGI-ből sem lesz hiány. Ha minden igaz Új-Zélandon már DVD-n megjelent a film, februárban pedig az amerikaiknál is érkezik. Előbb-utóbb tehát hozzá lehet jutni, szóval ideje beszerezni az ágyas pálinkát is.

plan-9-poszter.jpg

Címkék: előzetesek poszter plan 9

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr37054037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2015.01.17. 22:49:04

Jesszusom! Ez rémes. Az eredeti legalább egy szerethető film az összes hülyesége ellenére.

süti beállítások módosítása