Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Októberben jön a Tremors 5. része

2015.01.10. 09:06 Csabi87

Korábban arról lehetett hallani, hogy a Tremors legújabb része majd csak 2016-ban érkezhet meg, a legújabb hírek szerint viszont már idén októberben befuthat az újabb szörnyes kaland.

A tervek eddig többnyire arról szóltak, hogy digitális formában illetve korongokon dobják majd piacra a filmet, de újabban arról is lehet hallani, hogy a tengerentúlon esetleg egy-két moziba is bepróbálják a végeredményt.

tremors5.jpg

A szereplők között a kötelezőnek számító Michael Gross természetesen ez alkalommal is visszatér. A forgatókönyvet a franchise harmadik részét is jegyző John Whelpley írta, míg a rendezéssel Don Michael Paul lett megbízva, aki 2002-ben a "gumiarcú" Steven Seagal főszereplésével készült Félholtat dirigálta, illetve a Bőrnyakúak folytatásánál is ott ült a rendezői székben. Ezek alapján pedig akár konklúziókat is levonhatunk, de bizakodhatunk is, hogy egy méltó folytatást láthatunk majd.

Címkék: tremors 5

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr977053925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mick Kramer · www.youmustread.blog.hu 2015.01.10. 10:20:01

Hogy én gyerekként mennyire szerettem az első hármat. :D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.01.12. 08:18:06

akkor ez 5. rész lesz, nem vmi reboot, remake?

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2015.01.12. 19:38:16

@doggfather: szerintem 5. Michael Gross megint Burt Gummert alakítja, abból gondolom. Aztán, hogy lesz-e folytatása és rebootnak szánják, de nem hiszem.

süti beállítások módosítása