Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mad Max + Holtak hajnala = Wyrmwood

2015.01.10. 10:22 Csabi87

Az ausztrál nem aprózzák el, talán sosem szokták. Mernek nagyot álmodni. Így van ez a Wyrmwood című akci-horror esetében is, ami az ígéretek szerint olyan lesz, mint egy Mad Maxbe ágyazott Holtak hajnala. Vagy fordítva.

Az persze jó kérdés, hogy a végeredmény mennyire működőképes, de a filmfesztiválok közönsége eddig nem igazán panaszkodott. A tengerentúlon, ennek örömére pedig februárban piacra is dobják a filmet.

wyrmwood.jpg

A történet főhőse egy Barry nevű fazon lesz, aki egy jó pofa családfő, egészen a zombi apokalipszis kitöréséig, amikor is nem csak az agyhalottak gyűlik meg a baja, hanem néhány gázálarcot viselő alakkal is, akik elrabolják a testvérét. Barry pedig úgy dönt felfegyverzi magát és néhány más túlélővel együtt a lány nyomába erednek.

A rendezést az első filmes Kiah Roache-Turner vezényelte.

wyrmwood-poszter.jpg

Címkék: előzetesek zombi poszter wyrmwood

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr887058213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Van 2015.01.13. 16:06:21

régóta várom, remélem nem szúrják el

süti beállítások módosítása