Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A hulla nem játék, Olivia Wilde-é sem

2015.01.08. 17:32 Csabi87

Be vagyok sózva. Megérkezett az előzetes a The Lazarus Effect című filmhez, amihez pár napja egy poszter és egy fotó futott be.

Az a helyzet, hogy bírom Olivia Wilde-ot, ebben a filmben pedig majd holtából ébresztik fel, ami majd azzal jár, hogy igazán gonosz lesz. Tökéletes kombináció. 

lazarus-effect-still.jpg

David Gelb filmjében néhány orvostanhallgató kifejleszt egy szérumot, amivel vissza lehet hozni a holtakat. Ezt először egy kutyuson tesztelik, majd miután egy balul elsült kísérlet során egyikük meghal, így emberen is próbát tesznek. A gyógyszer első ránézésre egyébként tökéletesen működik, viszont hamar kiderül, hogy főhősnőnk testébe valaki vagy valami más tért vissza.

Nem biztos, hogy eredeti az ötlet, de egész sokat várok tőle, hátha nem kell nagyot csalódni. A tengerentúlon február végén érkezik a produkció.

Címkék: előzetesek the lazarus effect

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr257053997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.01.10. 18:21:18

Tök logikus: a kutya nem sikerült, haláleset is történt, nosza hát, csináljuk emberrel, az majd biztos sikerül! Erre az alapra igen nehéz lesz stabilan építkezni...

BigTony 2015.01.12. 18:34:17

Nem tűnik túl eredetinek.

süti beállítások módosítása