Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mesék a kriptából 2. évad 11. rész

Ma nem vagy önmagad

2015.01.05. 09:29 Csabi87

tales-2-11-3.jpgMit szólnál egy újabb meghökkentő meséhez? Ha benne vagy, akkor a nyakunkba vesszük a kriptát és következik egy újabb szörnyűséges rémmese, amelyben egy testrabló boszorkány kapja a főszerepet.

Festmények és giccses porcelánbabák vezetik fel a 2. évad 11. részét, majd hamarosan megismerjük főhőseinket. Donald egy fegyvermániás kelekótya figura, a felesége, Judy pedig egy amolyan otthonülős háziasszony, akinek a ráncain túl nem igazán kell másért aggódnia. Legalábbis egészen addig, amíg fel nem bukkan a színen és ronda öregasszony, aki szépségipari ügynökként mutatkozik be, judy pedig kap az alkalmon és beengedi a házba.

A vénséges nőről azonban gyorsan kiderül, hogy egy banya, elrabolja Judy testét, így Donaldon a sor, hogy visszaszerezze feleségét.

tales-2-11-5.jpg

Biztos, hogy nem ez a széria legemlékezetesebb epizódja, viszont mégis egy könnyed szórakozást nyújtó felvonás. Donald karaktere egészen szórakoztató, picit olyan, mint bármelyik Jim Carrey által megformált figura, itt azonban nem a gumiarcú színész, hanem Brian Kerwin alakította a figurát. Rajta kívül pedig Carol Kane és Frances Bay nevét érdemes kiemelni, a sztori úgyis hármójuk körül forog.

Az amúgy meglehetősen szolidan ijesztő részt a végén egy zombival is próbálják feldobni, azt mindenki döntse el maga, hogy ez mennyire sikerül.

tales-2-11-2.jpg

A rendezést egyébként Randa Haines vezényelte, igaz a hölgy nem tartozik az igazán neves direktorok közé, míg a forgatókönyv Scott Nimerfo kezéből került ki, aki a későbbiekben is írt Mesék a kriptából részeket, de nem olyan régen a Hannibal sorozatba is bedolgozott.

A fényképezés pedig Paul Elliot reszortja volt, aki a Nem vénnek való vidéken, de A félszeműn is dolgozott az elmúlt években. 

tales-2-11-1.jpg

Érdemes lehet megjegyezni, hogy ezen a részen Gárdos Éva is dolgozott vágóként.

Címkék: sorozat mesék a kriptából

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr777043105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása