Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2014 legjobb horrorfilmjei by OctoberAir

2014.12.28. 13:11 OctoberAir

maxresdefault_1.jpg

Idén sem szűkölködtünk borzongatós filmekben, így én is összeállítottam a saját listámat a számomra legjobbnak ítélt filmekből. A tíz legjobban tetszőt választottam ki a látottak közül. Sokról hosszabb ajánlót is elérhetsz a blogon, amelyet a film címére kattintva találsz.

Treehouse

Egy tinédzser fiú felfedezi, hogy kisvárosukban furcsa eltűnések történnek, ezért testvérével együtt elindulnak az erdőbe, hogy végére járjanak az ügynek. 

treehouse1.jpg

The Quiet Ones

Egy egyetemi professzor és csapata kezdenek el vizsgálni egy nőt, akit a pszichiátrián tartanak. Azonban hamarosan egyre félelmetesebb események történnek a nő körül. Dokumentumfilmes mozi, mindenkinek ajánlott, aki szereti a szellemtörténeteket. 

thequietones.jpeg

The Purge: Anarchy

A Purge folytatásában három csapat embert ismerhetünk meg, akik megpróbálnak elmenekülni az őrültek elől, akik ellepik az utcákat a megtisztulás éjszakáján. Kissé akciósabb, izgalmas film. 

the-purge-anarchy-gangs.jpg

13 Sins

Csak tizenhárom borzalmas feladatot kell teljesítened, és azonnal gazdag leszel. Megtennéd? Természetesen a főszereplők sem tudják, hogy pontosan mire is vállalkoznak, amikor belemennek a játékba.

13-sins-2014.jpg

At the Devil’s Door

Amikor az ambiciózus ingatlanügynök egy gonosz szellemmel találkozik az eladandó házban, akkor hirtelen furcsa események láncolata indul el. 

fullwidth_eae12149.JPG

Honeymoon

A friss házasok egy kanadai faluban akarják eltölteni a mézesheteket, azonban nem gondolják, hogy a helységben furcsa erők uralkodnak, amelyek teljesen megváltoztatják a menyasszony viselkedését. 

honeymoon-ukquad.jpg

The Babadook

Egy egyedülálló anya problémás fiát neveli, amikor furcsa könyvet találnak a szekrény tetején a Babadookról, amely őrületbe kergeti őket. Először a kisfiút, majd az anyát is zaklatni kezdi a szörnyűséges lény.

the-babadook.png

Jessabelle

Jessabelle szörnyű balesetet szenved, ezért visszakényszerül a szülői házába, ahol borzalmas titkok nyílnak meg előtte. Újra ki kell derítenie, hogy ki is ő, miközben a szellemek ellepik a házat.

jessabelle.jpg

As Above, So Below

Egy csapat fiatal a párizsi katakombákba merül alá, hogy felfedezze a bölcsek kövének titkát, azonban nem várt események sorozata indul el, amely nem kíméli egyikőjüket sem.

asabove.jpg

The Canal

Davidnek nagy nehézségekkel szembenéznie, amikor fény derül arra, hogy felesége megcsalja, majd később halálát leli. David lassan képtelen különbséget tenni a valóság és a képzelet között. De vajon mi történt feleségével és mennyire van veszélyben gyermeke és ő maga?

the-canal-image.jpg

Címkék: toplista

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr236997623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BitPork 2015.01.01. 12:03:53

A babadook meg borzalmas, a sok ajnározás ellenére.

CJKrisz 2015.01.01. 12:40:35

@BitPork: Egyetértek. Abszolút átlagon aluli volt a Babadook, nem tudom, mi ez a nagy hájpolás. A 2 perces trailerben nagyjából be is mutatták a valamelyest ijesztő jeleneteket. Én konkrétan majdnem elaludtam rajta.
A Jessabelle és az At the Devil's door meg ismét a szokásos sablon történet a szellemjárta házról. Nem igazán lehet újat mutatni vele, ezzel kapcsolatban 2013-ban a The Conjuring (Démonok között) ki is hozta a maximumot a témából, azt a szintet kellene megugrani azoknak a filmeseknek, akik ebben a témában akarnak mutatni valamit.

eßemfaßom meg áll 2015.01.01. 14:30:28

Ezek között van tényleg jó is vagy mindegy a babadook szinten jó vagyis tökszar?

2015.01.01. 14:59:53

Szerintem is borzalmas a babadook. Nem bírtam ki, hogy ne tekerjek bele, de így is szenvedés volt végignézni. Ment a kukába.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2015.01.02. 14:36:16

Az én listámról múltkor lemaradt a The Babadook, mondjuk azért, mert akkor még nem láttam, pótoltam. Annyira nem volt borzalmas, számomra egy közepes élmény, ami akár jó nagyon jó is lehetett volna, kicsivel több ijesztgetéssel.

PiSTi 2015.01.02. 16:26:39

egyikse volt jó! a 13 sins horror?

Dzsézön 2015.01.05. 10:36:09

Csak a Honeymoon-t láttam basszus. Ideje lenne egy hétvégi maratonnak. Babadook-ra kíváncsi leszek és reménykedem, hogy nem a hájp viszi, mint a Sinistert annak idején, mert akkor csalódott leszek.

BigTony 2015.01.12. 18:42:20

Babadook-ot ha valaki érti miről szól, akkor be kell látnia, hogy zseniális.
Jessabelle a Babadook előtt igencsak merész.

süti beállítások módosítása