Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mit írt Billy Zane? Zombikat!

2014.12.26. 10:45 Csabi87

Billy Zane, Dee Wallace, Mischa Barton. Akár még egy biztató szereplő hármas is lehetne ez, ha nem tudnánk, hogy Billy Zane előszeretettel tűnik fel független produkciókban, Dee Wallace pedig nem veti meg a bűnős, Zs-filmekben szereplést az utóbbi időben. 

Mondjuk Zane ott volt nem rég a Ghost of Goodnight Lane-ben, ami nem egy ütős film, ellenben a színész teljesen korrekt alakítást nyújt. Dee Wallace-szel mondjuk más a helyzet, hiszen a Robotkrokodilban egészen árnyéka régi önmagának, de valószínűleg az Asylum-féle Hansel & Gretellel sem dicsekszik az unokáknak, legalábbis hol vannak ezek a szerepek a Cujo-hoz képest.

zk.jpg

Mindenesetre a Zombie Killers: Elephant's Graveyardot nem kell leírni, akár egy jobban sikerült B-horror is lehet, egy zombifilm pedig még így is bőven működőképes lehet. Az előzetes mindenesetre nem olyan rossz, leszámítva mondjuk a CGI-ben futó erdei vadakat.

A rendezést egyébként Harrison Smith követte el, akinek a gyenge Camp Dreadre sikerült leszerződtetnie Danielle Harrsit és Eric Robertset is, na nem mintha utóbbi jobban megválogatná a filmjeit az elmúlt időszakban, mint Dee Wallace.

A Zombie Killers február 3-án jelenik meg lemezeken.

zombie-killers.jpg

Címkék: zombi poszter zombie killers előzetseek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr837009727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása