Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy gonosz kis takonypolc története

2014.12.11. 08:01 Csabi87

Bírod a gonosz gyerekeket felvonultató filmeket? Akkor lehet, hogy a The Culling neked való lesz. Rustam Branaman második nagyfilmje - az első a Project Solitude volt, de a Kölcsönkenyér visszajár forgatókönyve is az övé volt még 1997-ban - ugyanis egy megátalkodott 7 éves kislányról szól, aki annyira gonosz, hogy a Mikulás virgácson kívül semmit sem adna neki.

the-culling-poszter.jpg

A szóban forgó  leányzóba pedig néhány fiatal fut bele, akik egy hosszú hétvégét szeretnének eltölteni bulizással és egyéb sablonos dolgokkal, azonban amikor az útszélén rátalálnak a kishölgyre úgy döntenek, hogy hazaviszik, de a döntés hibásnak bizonyul, hiszen ezt követően szörnyű dolgok történnek hőseinkkel.

A produkció majd valamikor jövő márciusban mutatkozhat be, igaz talán nagy várakozás nem fogja övezni, legalábbis az előzetes meglehetősen szolidnak tűnik.

Ami miatt talán érdekesebb lehet a dolog, hogy a producerek között a Fekete hattyú és a Machete egyik producere is ott van, persze ettől még nem kell előre inni a medvebőrére.

 

Címkék: előzetesek poszter the culling

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr456972965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása