Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Néhány infó az új Péntek 13 filmről

2014.12.08. 16:41 Csabi87

Egyelőre nem túl sokat tudni az új Péntek 13 filmről, de Brad Fuller és Andre Form producerek azért néhány dolgot elárultak az állítólag 3D-ben érkező új felvonással kapcsolatban - mondjuk 3D-ügyben nem pont nem nyilatkoztak, az egyelőre inkább csak pletyka.

Fullerék leszögezték, hogy az új Péntek 13 film nem a folytatása lesz a 2009-es változatnak, egy teljesen új történetre számíthatunk, hangulatában viszont elképzelhető, hogy a kezdeteket idézi majd, hiszen úgy tűnik, hogy az 1980-as években zajlanak majd a történések.

jason-voorhees.jpg

Az is valószínűnek tűnik, hogy Jason és az édesanyja kapcsolata is górcső alá kerül, így jó eséllyel számíthatunk Pamela Voorhees feltűnésére is - azt mondjuk nem tudni, hogy valóban kvázi élő emberként tűnik majd fel vagy esetleg Jason hallucinációban egyfajta látomásként.

A rendezés egyébként David Bruckner kezében összpontosulhat, akitől korábban A jelt láttuk, valamint a V/H/S egyik szegmense is az ő munkája volt.

Ami pedig külön jó hír lehet, hogy a stúdió részéről megerősítették, hogy nem egy PG-13-as bohóckodásra kell számítani, hiszen a Péntek 13 univerzum csakis R-esen, azaz 18 éven felülieknek készülhet. Valljuk be, haa hokimaszkos gyilkos finomkodna, akkor valóban bohócot csinálnának belőle.

Címkék: péntek 13

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr636967643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edwest 2014.12.09. 08:34:47

Szomorú, hogy az embernek már az örömet okoz, hogy egy horrorfilm valóban horrorfilmnek készül, de most boldog vagyok. :)

süti beállítások módosítása