Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kanos szellemvadászok (2013) - Ghost Team One

2014.12.05. 18:13 Csabi87

ghostteamone-2.jpgA betyárját! Sajnos ismét bizonyított a közhely, mely szerint a rossz és nem feltétlen minőségi horrorfilmek hamar kapnak magyar kiadást, míg az igényesebb darabokhoz magyar nyelven nem lehet hozzájutni. Az okok fejtegetésébe nem mennék bele, hiszen csak találgatni tudnék, mindenesetre egy igazán ütős, igényes horror helyet megérkezett a Kanos szellemvadászok, amit kvázi egy fajta Paranormal Activity paródiaként is felfoghatunk.

Mondjuk tévedés ne essék, a végeredmény egy egyszer nézhető, talán néhol még szórakoztató kis hülyülés, de nem az a fajta, ami a DVD gyűjtemény legelején kap helyet.

A történet főhőse Sergio és Brad, két egyetemista srác. Előbbi az egyik odabaszós házibuli alkalmával szellem jelenlétét észleli a lakásban, így hát csak hamar bekamerázzák az épületet, hogy mindent rögzíteni tudjanak és bizonyítékokat találjanak a természetfeletti jelenlétre.

Ebben természetesen a kötelező jó csaj, esetünkben Fernanda, is segít nekik és szépen lassan valóban kiderül, hogy a falak között szellemek vannak. Sőt az igaz pikáns fűszerezést az adja, hogy a kutatások közepette hőseink rájönnek, a ház korábban egy bordélyház volt és valószínűleg a mádám, szexéhes szelleme kísért a házban.

ghostteamone-1.png

Valószínűleg az Amerikai pite és a hasonszőrű alkotások íróit sértem most meg, de a Kanos szellemvadászok valahol ezen a vonalon mozog. Adott néhány kanos hülyegyerek, egy jó csaj, itt pedig - csak, hogy a horror beütés is meglegyen - egy szellemmel is megtetézik ezt az egészet.

Nem mondanám, hogy egy felettébb ötletes vagy akár újszerű receptről beszélhetünk, de egynek talán valóban elmegy.

ghostteamone-poszter.jpgBrad és Sergio egész szórakoztatóak és a párbeszédek sem rosszak, ráadásul a magyar szöveg teljesen korrekt és a szinkron jól sikerült, így ez sem rondít az összképbe.

Paródiaként hivatkoztam a Kanos szellemvadászokra és tényleg egy kézikamerás kifigurázás, amit kapunk és azért fontos tudni, hogy a humor dominál, véresebb képsorból kevés akad, ijesztgetésből pedig szintén, de talán nem is várunk ilyen téren semmi komolyabbat.

A rendezést Ben Peyser és Scott Rutherford jegyzik, viszont ami talán érdekesebb lehet, hogy a forgatókönyvön az az Andrew Knauer is dolgozott, akinek az Arnold Schwarzeneggeres Erőnek erejével című filmet is köszönhetjük.

Az biztos, hogy a Kanos szellemvadászokon nem fogod félholtra röhögni a rekeszizmodat, hiszen sok esetben inkább máshonnan visszaköszönő poénokkal van dolgunk, de egy unalmas estét akár még fel is dobhat. Persze kizárólag akkor, ha szereted a kézikamerás filmeket és azokat a paródiákat, amelyek nem túl eget verőek, de mégis szerethetőek.

5/10

Címkék: amerikai film 5/10 2013 ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr936948517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása