Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

3D-ben érkezhet a Paranormal Activity 5

2014.11.27. 12:04 Csabi87

Még, hogy a Paranormal Activity mindegyik része tök egyforma. Aljas rágalom ez kérem - és az is szégyenteljes, hogy a nagyszerű franchise mindösszesen egyetlen része verekedte fel magát a Legjobb 15 kézikamerás horror listájára, mondjuk mi azt sem értjük annak, hogy sikerült.

pa-ghostdimension.jpg

A széria most azonban tényleg újít, már ami a technikai megoldásokat illeti. Az új rész majd valamikor márciusban érkezik - egyébként érdekes módon egész sokára a negyedik részhez képest, mintha érezték volna, hogy kezd kifújni a dolog, még úgyis hogy továbbra is bőven pozitívban van a könyvelés. 

A szakemberek ezért állítólag 3D-ben küldik mozikba a Paranormal Activity 5. részét, az újabb dimenziót egyébként majd utólag mókolják rá a felvételekre, hátha eladhatóbb lesz a végeredmény.

Egyesek egyébként úgy gondolják, hogy a Paramount tovább forszírozhatja a 3D-s horror vonalat és a következő áldozat a Péntek 13 lehet, mondjuk annak háromdésítéséről már régóta hallani.

Címkék: paranormal activity 5

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr816937245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.11.27. 20:15:04

Ha a 3D három dollárt jelent, akkor oké, amúgy szerintem egy rakás shtako marad így is...

süti beállítások módosítása