Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jurassic World előzetes 16 másodpercben

2014.11.24. 17:16 Csabi87

Állítólag csütörtökön futhat be a Jurassic World első normális előzetese, ami nem csak pár másodpercig tart. Ezt honnan vesszük? Abból az előzetesből, ami csak pár másodpercig tart.

A múltkori, szerintem baromi hatásos teaser után, most a tovább mögött egy újabb hever, csak hogy jobban várjuk a pénteket.

Címkék: előzetesek jurassic world

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr306929337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Syracuse 2014.11.25. 07:40:44

CSAPJATOK MÁR FEL EGY SZÓTÁRAT, MIELŐTT ELKEZDTEK FILMES BLOGOT SZERKESZTENI. A MÚLTKORI TEASER AZ 21 ÉVES, EHHEZ SEMMI KÖZE, MAXIMUM A TUDATLANOK FEJÉBEN. MIT NEM LEHET EZEN FELFOGNI?

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.11.25. 20:52:45

@Syracuse: az lesz, addig pedig szüneteltetjük a blogot. Én gyónni is fogok, hogy hibáztam.

Syracuse 2014.11.26. 18:52:13

@Csabi87: Végül is teljesen logikus, hogy olyan dologról vezetnek blogot az emberek, amikről fogalmuk nincs...mert tudtommal ez egy filmes blog, ahol "előzetesek" címkével láttátok el ezt a bejegyzést, de láthatóan halvány lila gőzötök nincs pl. a "teaser" fogalmáról...

Syracuse 2014.11.26. 18:53:03

@Syracuse: De köszönettel tartozom nektek, mert ezzel választ kaptam arra, hogy miért tart itt ez az ország...senki nem ért ahhoz, amit csinál

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.11.26. 20:49:04

@Syracuse: most erre mit mondjak, olyan emberek is hozzászólnak, akik meg azt hiszik, hogy mindenhez értenek... ezért tart itt ez az ország... de ezzel el is engedném a témát, mert ennek a vitának úgysincs értelme... :)

Syracuse 2014.11.26. 21:33:00

@Csabi87: Dehogy nincs értelme, ott kezdődik az értelme, hogy még mindig rengeteg embert vertek át, mert nem nem írtátok át ez a bejegyzést, a másikat pedig nem szedtétek le. Mivel többen szóltak, hogy tévedés történt, így arra a következtetésre jutottam, hogy szándékosan osztotok meg téves információkat az olvasókkal. Ebben az esetben viszont feltételezni lehet, hogy a blog indulása óta ezt teszitek, és egy hiteles írásotok sem volt még.
Megjegyzem, szerintem rengeteg jó cikketek, kritikátok van, sokkal egyet is értek.
Viszont a tudjukmelyikmostmegszűnthorror blogon nem emlékszem, hogy purgáék bármiféle utánajárás nélkül osztottak volna meg dolgokat, vagy ha mégis, minden probléma nélkül kijavították önmagukat.
Ha pont egy kritikus nem bírja a kritikát, azzal meg kritikusi szerepkörének létjogosultságát teszi egyenlővé a nullával.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.11.27. 07:34:59

@Syracuse: azért nagyon messze menő következtetéseket tetszik levonni, de akár lehet is.

Kritikusok pedig nem vagyunk, a kritikusok okosak és szépek, mi csak filmeket véleményezünk, a saját kis eszköztárunkkal. Ez nem mentegetőzés, mindösszesen nem szeretem, ha összemossuk a kettőt. A kritikus tanulja azt, hogy kritikus, az egy szakma vagy mi. Ezt mi nem tanultuk, de a hazai blogosok között se sokról tudok, aki kritikus volna, az más, hogy van, aki magára aggatja. Az önkéntes rendőr sem rendőr. Ez apróság, csak mondjuk ezért hívjuk ajánlónak a filmes írásokat.

A kritikával nincs baj, a hangvétellel talán.

Syracuse 2014.11.27. 08:49:25

@Csabi87: A hangvétel mindössze azért volt olyan, amilyen, mert letisztáztuk múlt héten a dolgokat, és valószínűleg fel is fogtad/fogtátok. Én pedig ha valamire, akkor a Jurassic Parkra nagyon érzékeny vagyok, mondhatni most is előjött belőlem a gyerek, és ezt a fél évet szenvedések közepette fogom kivárni. Nyilván engem ezek következtében nem vertetek át a teaserrel, de másokat lehet, hogy megtévesztettetek. Csak arra mondtam, amit mondtam - és elnézést a csupa nagybetűért - hogy ilyen alapon például a H2 (2009) teasereként is be lehetett volna rakni egy részletet a Halloween (1978) filmből. De az nem teaser - vagyis az, csak nem ezé a filmé - mert a teaser a következő: "A teaser a trailernél rövidebb, 10-30 s körüli reklám (voltaképp a trailer "előzetese"), mely a produkció már leforgatott képsoraiból szemezget, olykor az alkotó személyes kommentárjaival kiegészülve." Amit pedig ti linkeltetek, arra csak a videó hosszáról szóló mondatrész igaz.

süti beállítások módosítása