Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mesék a kriptából 2. évad 9. rész

Négyes páros

2014.11.15. 21:34 Csabi87

tales-2-9-1.jpgA rész, amelynek a címe akár az is lehetne, hogy Mesék Patricia Arquette melleiről, hiszen a horroron adagon túl leginkább erről szól a Mesék a kriptából 2.évad 9. rész. Persze szerepet kap benne egy madárijesztő, egy házsártos öregasszony és egy kanos férj is, de valljuk be őszintén, már a felkonferálásnál eldől, hogy itt bizony a perverzitás kerül előtérbe, ez pedig leginkább a színésznő cicijében merül ki. Na de úgy kell nekünk.

A sztori igazából tényleg háromszereplős. Adott egy férj és feleség, meg egy fiatal lány, aki a cselédjük, az nem teljesen tisztázott, hogy miért és hogy miért nem szökik el a lány, mert a házaspár nem az a texasi láncfűrészes família, csupán két gonosz ember, akik fogva tartanak egy lányt, aki talán a rendőrség elől bujkál.

Mary Jo-nak azonban nincs jó helye, a gazdasszony folyamatosan ugráltatja és csicskáztatja, míg a gazda általában kufircon töri a fejét és csak az jár a fejében, hogy hogyan kettyinthetné meg a csinos cselédet.

Egy alkalommal aztán eldurvulnak a dolgok és George leüti a lányt egy üres üveggel, aminek hatására a leányzó meghibban és szerelmes lesz a kert közepén álló madárijesztőbe. George azonban kihasználja, hogy talán álruhában övé lehet a lány, csak hogy a szörnyű befejezés természetesen nem marad el.

tales-2-9-2.jpg

Egy abszolút átlagos részről beszélhetünk, amelyben sem a maszkok, sem a vér, de még a humor sem igazán ad pluszt, szépen, többnyire lassan csordogáló sztori ez, amelyben a kéjelgő Patricia Arquette-en van a hangsúly.

A színésznő első szerepei között található a film, persze ez mondjuk így nem teljesen igaz, hiszen a legelső a Rémálom az Elm utcában 3. része volt, valamint jött néhány kisebb epizódszerep. A karrier viszont belendült, eleddig talán a Médiumban nyújtott főszerep volt a csúcs.

Férfi főszereplőnk Chelcie Ross, akit az Elemi ösztönben is láthattunk, de a Pokolba taszítva című filmben is feltűnt, míg az asszonyt Susan Blommaert alakítja, aki nem futott be hatalmas karriert, bár a Kedvencek temetőjében szintén láthattuk, ha horrorosabb beütésű művet keresünk.

tales-2-9-3.jpg

A forgatókönyv James Tugend és Tom Holland kezéből került ki, míg a rendezést utóbbi szakember vezényelte., nem is először a sorozat történetében, hiszen a Szerelmem jöjj, sújt le rám című részt is ő dirigálta, illetve egy későbbi részben szintén a gyeplő mögé állt. No és talán mondani sem kell, hogy a Gyerekjáték, a Sorvadj el!, de a Langolierek is az ő kezei közül kerültek ki, jelenleg pedig a Killing Frank című horrorján ügyködik.

A fényképezés pedig Paul Elliott érdeme, aki a Péntek 13. - VII. rész: Friss véren is dolgozott, de a 976 - A Sátán hívószáma is az ő nevéhez fűződik.

Címkék: sorozat mesék a kriptából tales from the crypt

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr216900701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.17. 09:00:33

már féltem, hogy ennek a sorozatnak vége.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.11.18. 07:35:12

@doggfather: nem, nem, csak kicsit lassan haladok vele, a múltkor belehúztam, most kicsit totyogok, de előbb-utóbb jönnek az "új" részek :)

süti beállítások módosítása