Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Akció-sci-fi Frank Grillo-val és A rajtaütés sztárjaival

2014.11.14. 07:38 Csabi87

Nem tudom mennyire emlékszel még a 2010-es Skyline című akcióval dúsított sci-fire amelyet akkor a Strause-testvérek rendeztek, akiktől korábban az Alien vs. Predator 2. részét is láttuk.

Ahogy rémlik a produkció nem volt egy nagy eresztés, viszont a vizuális effektekre igyekeztek rámenni, érdekesség lehet, hogy a költségek 95%-át ezekre szórták ki.

Most pedig úgy tűnik, hogy a produkció folytatást kaphat, Beyond Skyline címen. A Strause-tesók ez alkalommal már csak producerként lesznek jelen, illetve gyanítom, hogy a vizuális effektek terén is belenyúlnak a dolgokba, hiszen ez a szakmájuk. A rendezést helyettük Liam O'Donnel vezényelheti majd. Neki debütáló rendezése lehet a film, de tudni érdemes, hogy a Skyline forgatókönyvének megírásában korábban részt vett, vizuális effektesként pedig a srácokkal dolgozott az Alien vs. Predator 2. részén és a Vasember folytatáson is, na meg a The Bay című áldoku horroron.

skyline.jpg

A főszerepre úgy tűnik, hogy Frank Grillo-t sikerült megnyerni, akit legutóbb A megtisztulás éjszakájában láthattunk, de horror szinten a Mother's Day remakeben is felbukkant. Valamint A rajtaütés filmek két legmeghatározóbb figuráját Iko Uwaist és Yayan Ruhiant is sikerült megnyerni szereplőként. Így pedig akciótéren igazi minőségi szórakozás várhat ránk.

Az előkészületek jelenleg is zajlanak Szingapúrban, arról pedig egyelőre nincs hír, hogy mozikba pontos mikor kerülhet a végeredmény, valamikor jövőre, viszont egy posztert már kapott a Beyond Skyline.

beyond-skyline-new-poster.jpg

Címkék: poszter beyond skyline

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr126895281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása