Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hadd mutassuk be Zsodzillát

2014.11.12. 14:19 Csabi87

Mire gondolsz ha azt látod leírva, hogy Monster-Zilla? Lemerem fogadni, hogy először egy nagy üveg pálinkát képzelsz magad elé, aztán pedig azt, hogy meghúzod az üveget. Valószínűleg a Monster-Zilla készítői is ezt tették és a munkálatok alatt végig alkoholmámorban voltak, hiszen más különben ilyen filmet nem csinál az ember. Pláne nem mutatja be a nagy közönség előtt.

Monsterzilla-banner.jpg

Hölgyem, Uram! Most nem az Asylum-féle dagonyába látogatunk el, hanem egy helyre, ami az onnan áramló Zs-bűzén túl terpeszkedik el. Olyan filmek ezek, amelyek után a készítőket kitagadják a szüleik, amelyek után barátságok érnek véget és egészen addig hűséges ebek rohannak a kamionok alá, hiszen nem képesek elviselni, hogy a gazdi ennyire igénytelen.

Azt hiszem kellően vázoltam, hogy mire is kell számítani a Monster-Zilla esetében. Mindezt pedig talán azzal tetézném, hogy kézi kamerás horrorról beszélhetünk, csak hogy technikailag még igénytelenebb legyen az alkotás.

A sztori egyébként két tengerészgyalogosról szól, akiknek egy csomagot kellene felszedniük egy lakatlan szigeten, ehelyett azonban egy hatalmas őshüllőbe botlanak és alig élik túl a találkozás, viszont rálelnek egy kamerára, amelyen néhány fiatalnak sikerült rögzítenie a hatalmas lény társaságában átélt borzalmakat.

A poszter egyébként még jópofának is nevezhető, az előzetes viszont tényleg a béka segge alatti minőséget produkál, ráadásul a lényből se látunk semmit. 

Elrettentésként viszont próbáld Te is végignézni az előzetest. Csak ne feledd, előtte igyál egy kicsit.

Egyébként a TomCat Films, a hivatalos forgalmazó olyan filmekkel örvendeztetett már meg minket, mint a Jurassic Shark, amely sokat mondóan 1,5 pontot kapott az imdb-n.

Monsterzilla-Poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter monster-zilla

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr486890683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása