Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Franciák rendezhetik a Bőrpofát

2014.11.10. 09:31 Csabi87

Arról már augusztusban beszámoltunk, hogy újabb texasi láncfűrészes filmmel gyarapodhat a felhozatal, ugyanis a stúdió a 2013-as, egészen szarul sikerült rész után átgondolná a témát és javítanák a rajongók szájízét. 

leatherface.jpg

Akkor már az is kiderült, hogy Seth M. Sherwood írhatja a forgatókönyvet, a múlt héten viszont egy még ennél is jobb hír érkezett, ugyanis a stúdió bejelentette, hogy a rendezésre Alexandre Bustillo és Julien Maury-t kérték fel. A francia páros neve akár még garancia is lehet arra, hogy ez alkalommal nem kapunk olyan szintű elbarmolást, mint korábban.

Korábbról A betolakodó és a Halovány fűződik a nevükhöz, sőt az ABCs of Death második felvonásába is neveztek egy kisfilmmel, ami egy egészen bizarr és véres darab lett.

Címkék: leatherface

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr766882997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Syracuse 2014.11.10. 12:47:02

Rühellem a csigazabálókat, de tény, hogy horrort azt nagyon tudnak csinálni. :-D

süti beállítások módosítása