Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A lány, aki álomgyári karriert akar

2014.11.10. 09:43 Csabi87

Te mire volnál képes azért, hogy egy hollywoody-i filmben szerepelhess? 

Sarah saját állításai szerint bármire képes volna ezért, viszont mint tudjuk a bármi egy egészen tág témakör. Ha netán a felnőtteknek szóló más filmekre gondolunk, akkor elsősorban térdeplést és díványt értünk alatta, ha viszont horrorról van szó, akkor őrült borzalmakra számíthatunk.

starryeyes-1.jpg

A Starry Eyes természetesen utóbbi kategóriában indul. Főhősnőnk egy pincérnő, aki Hollywoodba utazik szerencsét próbálni. Egy baromi fura castingon vesz részt, végül a szokásos "majd értesítjük" dumával küldik el. viszont az értesítés nem marad el, Sarah pedig hirtelen egy borzalmas film, borzalmas főszerepében találja magát, ahol koránt sincs biztonságban.

A produkciót Kevin Kolsch és Dennis Widmyer rendezték és írták, akiktől korábban az Absence című thrillert láthatta a közönség. Független filmesekről van szó, de állítólag ügyesek

A filmfesztiválos közönség már tud nyilatkozni, ők meglehetősen szerették a produkciót, amely a napokban VOD formátumban is elérhető lesz.

Az előzetesért kattintanod kell.

starry-eyes-poszter.jpg

Címkék: előzetesek poszter starry eyes

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr706883051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása