Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Uwe Boll megint a zombik mögé áll

2014.11.04. 16:42 Csabi87

A német filmes szakember neve többnyire a gagyival forrt egybe, a filmjei pedig egyet jelentenek a bűnös élvezetekkel, akár rendezéséről van szó, akár olyan alkotásról, amely mögött "csak" producerként állt.

Uwe Boll aztán 2013-ban két olasz úriemberre figyelt fel, nevezetesen Luca Bonira és Marco Ristorira, akik az Eaters című ütősnek nem nevezhető, de talán tűrhető zombifilmmel kértek maguknak helyet a horrorasztalánál.

Boll látott fantáziát a srácokban és a következő, szintén élőholtak filmjük esetében már producerként is nevét adta. Ez volt a Zombie Massacre, ami abszolút felejthető alkotás volt, én láttam, de meg nem mondanám, hogy miről is szólt.

zombie-massacre2.jpg

A siker egyébként elmaradt, a közönség pedig többnyire fikázta az alkotást, ez viszont nem jelenti azt, hogy a készítők nem érezték késztetést arra, hogy folytassák azt, amit elkezdtek. Ristori és Boni - naná, hogy megint Bollal a hátuk mögött - pedig neki álltak elkészíteni a Zombie Massacre 2. részét, amelyet már a második világháború helyeztek.

A sztori egyébként nem lesz nagy eresztés, néhány amerikai katona küzd majd a nácikkal, leginkább mondjuk az általuk megalkotott szörnyűséges zombikkal. Oszt kész, majd folyik a vér rendesen, az pedig, mint tudjuk bőven pótolja a forgatókönyvírói munkát.

A Zombie Massacre 2: Reich of the Dead első előzetese meg is érkezett, egyébként annyira nem tűnik szarnak, de kétségünk ne legyen afelől, hogy ez egy zs-kategóriás szemét lesz. Persze mindig lehet annyit inni, hogy az ilyen is szórakoztató legyen.

Zombie-Massacre-2-Poszter.jpg

Címkék: előzetesek zombi poszter zombie massacre 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr526864111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása