Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nyári élmények a [REC] rendezőjétől

2014.11.04. 16:25 Csabi87

Oké, az igazsághoz hozzátartozik, hogy Jaume Balagueó "csak" producerként felügyelte a Summer Camp munkálatait, de mindenképpen biztató lehet, hogy a nevét adta az alkotáshoz. A rendezői székben Alberto Marini foglalhatott helyet, aki forgatókönyvíróként már dolgozott Balagueró alá, az Amíg alszol szkriptje az ő keze nyomát is magán viseli, de hasonló a helyzet a Farkasvadászattal is.

summer-camp-horror.jpg

Sőt Marini a Darkness - A rettegés házán is dolgozott, de részt vett a Reanimator - Visszatérés, a Hideg csontok és az Elhagyatva című filmek munkálataiban is. Rendezőként eddig két rövidfilmet tett le az asztalra.

A Summer Camp történetéről egyelőre nem sokat tudni, maximum annyit, ami az előzetesből leszűrhető. Néhány fiatal nyári mókázásra utazik egy házba, ahol aztán, mintha néhányan megőrülnének, ne adj isten zombivá változnának. 

Az alig másfél perces trailer mindenesetre egész hangulatos és akadnak benne horrorrajongók számára elkészített nyalánkságok.

Summer-Camp-poszter.jpg

Címkék: előzetesek poszter summer camp

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr136864071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása