Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horrorantológia Halloweenra

2014.11.01. 20:18 Csabi87

A Tales of Halloween című antológiás produkció sajnos még nem az idei horrorkínálatot erősíti, bár nincs kizárva, hogy jövőre már beáll a sorba.

Az ötlet szerint felkértek 11 horrorfilmes rendezőt, hogy készítsenek egy-egy filmet, a megkötés pedig mindösszesen annyi, hogy a kisfilm Halloween éjszakáján játszódjon. A helyszín amúgy egy nyugodt kis amerikai városka lesz, ahol a sötét napszakkal együtt a gonosz lények is megérkeznek.

A készülő filmhez egy poszter is érkezett, a tovább mögött pedig a rendezői névsort is mutatjuk.

Tales-of-Halloween-poster.jpg

Neil Marshall neve bizonyára ismerős, tőle korábban a Démoni harcosokat láthattuk, majd ott volt A barlang és a Végítélet is, illetve legutóbb a Constantine sorozat pilotját dirigálta.

Darren Lynn Bousman neve szintén az ismerősebbek közül való, a Fűrész 2., 3., 4. volt az ő munkája, de a Repo! - Genetikus opera, a Mother's Day feldolgozás, A pokol kapuja, sőt a The Devil's Carnivals hozzá köthető.

Jöjjenek a talán kevésbé ismert direktorok.

Joe Begos nem rég az Almost Humannal hívta fel magára a figyelmet, ami szerintem nem is sikerült túlságosan rosszul. Axelle Carolyn színésznő is próbálkozhat, ő egyébként korábban pont két Neil Marshall filmben bukkant fel, első komolyabb rendezése pedig a Soulmate című misztikus alkotás volt még tavaly.

Adam Gierasach 2008-ban az Autopsy-t rakta le az asztalra, sőt a nem túl emlékezetes Démonok éjszakájára remake is az övé volt, meg a Fertile Ground is. Az amerikai Andrew Kasch eddig többnyire rövidfilmek esetében kamatoztathatta tudását, viszont néhány kisebb díjat már nyert a szakmában, így talán ez lehet az oka, hogy meghívót kapott ő is.

John Skipp rendezőként még nem nagyon mutatta meg tudását, viszont a Rémálom az Elm utcában - Az álomgyereken dolgozott íróként

Mike Mendez a The Gravedancers kapcsán lehet ismerős, de a Big Ass Spider!-t is ő rendezte, sőt a Lavantula című lávapókos horror is tőle jön majd jövőre.

Dave Parker a soron következő, akinek a neve itthon a Sziklák vére című film kapcsán ugorhat be, de a ColdWater című thriller is a nevéhez fűződik. Míg Ryan Schifrin A jeti visszatérnél ült a rendezői székben, végül pedig Paul Solet nevét kell megemlítenünk, aki 2009-ben a Grace-szel rukkolt elő.

Címkék: tales of halloween

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr726854121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása