Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A nácik még mindig a Holdon vannak?

2014.11.01. 20:43 Csabi87

Emlékszel még Timo Vuorensola Iron Sky című sci-fijére, amiben kiderült, hogy a nácik a világháború után a Holdra költöztek és onnét ármánykodnak.

A film mondjuk nem volt osztatlan siker, ám de mégis egész sokan megnézték, így a rendező úgy tűnik neki veselkedik a folytatásnak, amihez már egy kedvcsináló kis előzetes is van - a tovább mögött.

ironskylogo.jpg

A sztori szerint 20 évvel járunk egy nukleáris világégés után, az emberek pedig a Holdra menekültek a túlélés érdekében, most viszont szeretnék visszafoglalni a szeretett sárgolyót. Ehhez a Szent Grál megszerzése lehet a kulcs, ezért egy csapatot küldenek a feladatra. A földi élet azonban a nukleáris vész után sokallta veszélyesebbé vált, mint korábban. Hüllőszerű, de mégis emberi lények és dinoszauruszok vannak ugyanis mindenfelé.

Címkék: előzetesek iron sky 2 iron sky the coming race

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr206855137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása