Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vérfarkasok a lakóparkban

2014.10.27. 10:30 Csabi87

Az időről-időre előkerülő vérfarkas téma izgalmas táptalaja a filmeseknek, bár valljuk be, hogy igazán jó darabbal talán a Démoni harcosok óta találkoztunk, legalábbis most erősen forgatom a fejemben a produkciókat.

A Late Phases most beáll a sorba, aztán hamarosan talán az is kiderül, hogy azon belül hova, az előzetes egyelőre egészen biztatónak tűnik. 

Late-Phases-1.jpg

Ambrose McKinley egykori katona úgy dönt, hogy Crescent Bay-be költözik, egy első ránézésre idilli kis helyre, ahol viszont sorozatos állattámadások tartják rettegésben a lakókat. Hősünk azonban kicsit megpróbálja a dolgok mélyére ásni magát és kezd egészen biztos lenne abban, hogy nem kóbor vadpincsik szedik áldozataikat, hanem sokkal veszélyesebb és vadabb lényekkel van dolga a kis közösségnek.

Adrián García Bogliano spanyol rendező neve ismerős lehet, annak idején a The ABCs of Death egyik részét dirigálta, valamint a Gonosz lélek közeleg is a nevéhez köthető. Mondjuk utóbbi szerintem meglehetősen gyenge lett, a Late Phase viszont ettől még pofás. Sőt azért a kompenzáció véget megemlíteném, hogy a Penumbra és a Sudor frío is a spanyol filmes listáján szerepelnek.

A forgatókönyvet egyébként Eric Stolze jegyzi, akinek nem régről az Under the Bed-et köszönhetjük, amelyben filmben végig ott volt a potenciál, de a végeredmény talán mégsem volt elég ütős, hátha ez alkalommal sikerült javítani az ottani hibákat.

Ha pedig már a Démoni harcosokat emlegettem, akkor a Late Phases posztere is érdekes, hiszen kicsit hajaz Neil Marshall filmjének plakátjára. Mondjuk Bogliano korábbi munkájának posztere is fekete-piros színekben játszott.

late-phases-poster.jpg

A főszerepben egyébként Nick Damici tűnik fel, aki egy nagyon jó horrorban már szerepelt, akkor vámpírok ellen küzdött, az volt ugye a Vámpírok földje

Címkék: előzetesek poszter late phases

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr896836571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása