Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Alexandre Aja most egy thrillert rendezne

2014.10.27. 18:45 Csabi87

A Horns bemutatása után úgy tűnik, hogy megvan Alexandre Aja következő filmjének a címe. A Wedding Gown-s jelenleg előkészületi fázisban tart, viszont a forgatókönyv már elkészült az a Jon Croker írta, akinek A fekete ruhás nő című film folytatásának forgatókönyve is kikerült a kezei közül.

wedding-gown.jpg

A történet egy Sophie nevű nőről szól majd, aki úgy tűnik, hogy elvesztette az eszét és nem túl különbséget tenni a vélt és valós világ között, ráadásul egy Peter nevű fazon személyében még egy titokzatos ember is követni kezdi.

A sztori egyébként állítólag Pierre Lemaitre egyik regényén alapszik, ha jó a tippem akkor a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában megjelent A tébolyról van szó. Ennek tartalmát a tovább mögött pontosabban megtalálod.

Sophie csinos, szép, fiatal és mindene megvan: szerető férj, remek állás, tágas lakás egy párizsi luxusbérházban. Ám egyre több nyugtalanító dolog történik vele: elhagyja a holmijait, melyek aztán a leglehetetlenebb helyekről kerülnek elő, mindent elfelejt és összezavar, úgy érzi, kezd megőrülni. A baljós események sűrűsödnek körülötte, az élete darabjaira hullik. Van-e valami köze az anyósa és a balesetben nyomorékká vált férje halálához? És ő követte el azokat a gyilkosságokat, amelyeknél minden ellene vall, de különös módon semmilyen emlékképe nincs róluk? Kétségbeesetten menekül városról városra a ránehezedő árnyak és a rendőrség elől, és egy új házasság révén akar új személyazonosságot szerezni magának. De valóban jó megoldást választott? Mit tud voltaképpen arról a férfiről, akivel összeköti az életét?

Az ördögi cselekményszövésű pszichothriller Hitchcock és Brian de Palma rémálomszerű filmjeit idézi. Letehetetlen.

Címkék: wedding gown

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr516838577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása