Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Constantine - Elkezdődött a sorozat

2014.10.26. 14:27 Csabi87

Az NBC a héten elstartolt a Constantine sorozat változata, amelynek a pilotja nyáron már kiszivárgott, viszont ugye ahhoz képest a kezdésben történt néhány változás, sőt igazából sikerült is kicsit ütősebbre gyúrni az indítást.

Képregény adaptáció és démonok, az NBC pedig talán belenyúl a tutiba - mondjuk a nézettségi adatokat elnézve egyelőre ezt túlzás volna állítani, az elkövetkezendő hetek pedig döntőek lesznek a széria életében. 

constantine-3.jpg

A Hellblazer című képregényt feldolgozó sztori filmként már 2005-ben bemutatkozott a mozikban, akkor Keanu Reeves öltötte magára az öltönyt és habár a végeredmény nem volt rossz, számomra tipikus egyszer nézős film volt, az emlékékek pedig mára jócskán megkoptak. Az Államokban egyébként különösebben nem is nevezhető sikernek a produkció, hiszen a külföldön begyűjtött zöldhasúnak köszönhetően nevezhetjük pozitív kimenetelnek a mozit.

A szériában Matt Ryan kapott lehetőséget az arrogáns démonvadász alakítására és azt hiszem, hogy a választás jó volt, pedig nem feltétlen voltam erről meggyőzve előzetesen, de jól hozza a figurát, talán jobban is, mint Reeves tette. Na meg picit kompatibilisebb is a képregénnyel a figura.

constantine-1.jpg

Kezdésként kaptunk egy vázolt szituációt, hogy mire is lehet majd számítani, mondjuk egyelőre nem is igazán lógattak be főszálat sem, hiszen az e heti démonon túl vagyunk és vélhetően a jövőben akad azért valami angyalos főszál, de közben az Államokban cirkálva az egyes démonok is megkapják a magukét.

A hangulat egyébként nem volt rossz, humoros, kicsit sötét és ha nem is mondom, hogy kilóra megvettek, de mondjuk a folytatásra is maradok, annyira rossz nem lehet.

Karakterek tekintetében egyelőre a címszereplőt láthattuk, illetve annak igazán survivor barátját Chas-t, na meg a Harold Perrineau által játszott angyal kaphatják a főszerepet, a leányzót gyorsan lapátra tették, ha jól emlékszem a nyári pilotban úgy tűnt maradhat. Helyette azonban majd jön a Zed nevű karakter, mert jó csajra szükség van, ő talán a következő részben mutatkozhat be és Angélica Celaya formálja majd meg.

constantine-2.jpg

Igazság szerint nem tudom mennyiben tud újat mutatni majd a széria, hiszen egészen hozta a Supernatural utánérzést. Mondjuk tény, hogy az a sorozat már a 10. évadot tapossa, de nem vagyok meggyőződve, hogy a Constantine is eljut majd addig, igazából egy második évados berendelés is meglepetés volna és nem is teljesen értem, hogy az NBC mit várt Mr. John Constantine-tól.

Ez pedig tényleg annak ellenére merül fel bennem, hogy alapvetően bírtam a pilotot, legalábbis nem éreztem időpazarlásnak, de igazából semmi különöset nem kaptam, maximum Matt Ryant tudnám még egyszer kiemelni, aki miatt érdemes lehet nézni a folytatást, na meg ha rajta vagy ezen a démonos vonalon.

Címkék: sorozat constantine

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr676834311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.10.27. 08:56:32

Volt bármi változtatás a nyáron leaked verzió és e között?

Kell e újranézni?

Szujó Norbert 2014.10.28. 17:59:15

Én nem ismerem az eredeti képregényt, de szerintem a rajongóknak bőven van okuk fintorogni.
i69.photobucket.com/albums/i52/JackSkinnerMorningstar/HELLBLAZER.jpg

süti beállítások módosítása