Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Supernatural 10. évad 2. rész

2014.10.15. 21:42 Csabi87

Milyen érdekes dolog ez a sorozatnézés. A Supernatural 10. évadának kezdését meglehetősen vártam, aztán csalódtam a kapott anyagban, így a második felvonásnak már meglehetősen kétkedve ültem neki. Erre fel jön egy teljesen korrekt, sőt fasza epizód. Juhé! Most olyat játszok, hogy ez volt a kezdés.

supernatural-s10e02-2.jpg

Nem is igazán ecsetelném, hogy mi volt az előző résszel a bajom, azt megtettem korábban, most viszont úgy éreztem, hogy klappolnak a dolgok. A Castiel szál sem volt kifejezetten unalmas. Dean pedig kvázi fullba nyomja a kretént és Jensen Ackles szerintem parádésan hozza a figurát. Mark A. Shepperd szintén ötöst érdemel, a bociszemű Sam pedig kicsit lehangoló, de annyi baj legyen, ez most Dean örömjátéka volt.

A tovább mögött spoilerek is előfordulhatnak.

Tudjuk le gyorsan a Castiel szálat, ami most sem volt annyira vagány, viszont jóval kevesebb időt töltöttünk az angyal dilemmázással, amit egyáltalán nem bántam. Sőt még Metatron is előkerült, mondjuk őt sikeresen megutáltam az előző évadban, szegény, szerencsétlen Curtis Armstronggal együtt. Nem is tartom kizártnak, hogy ezen a szálon találkozunk még majd vele, hiszen arcoskodott egy sort, amiatt Castiel talán csak visszaszerzi az erejét és ők megint harcolgatnak. Egyébként szomorú, hogy mennyire nem tudnak egyelőre mit kezdeni az angyallal, legalábbis a most boncolgatott téma lényegében lerágott csont, ezért pedig kár volt őt állandó szereplő státuszba emelni. 2 rész alatt 0 gól. Magyar válogatottban a helye.

supernatural-s10e02-1.jpg

Sam időközben sikeresen megszökött az őrült gyilkos kezei közül, aki kapott egy szolid kis háttérsztorit is. Ezért egyébként egy cseszett nagy fekete pont jár a készítőknek. Kérem tegye fel a kezét, aki Travis Aaron-Wade urat - ő alakítja a Cole nevű srácot - huszonpár évesnek nézi. A sztori szerint ugyanis 13 éves volt, mikor az apját megölték, azóta eltelt 11 év, ez pedig egy egyszerű matematikai feladvány, aminek az eredménye 24. Utána néztem Travis Aaron-Wade '75-ös születésű és ez bizony látszik is rajta. Jensen Ackles 1978-as. Ugye érted, mire akarok kilyukadni?

Emlékszem annak idején parádés volt a Supernatural casting. Gondoljunk csak Felicia Dayre, vagy Julian Richingsre és nem is említenék több nevet. Ez most egy csúnya csorba szerintem. Kicsit élményrombolónak is gondolom, de szarni bele, lépjünk tovább.

Sam tehát megszökik a kortalan gyilkos karmai közül, majd el is vezeti Deanhoz, hogy egy újabb ötös Jensen Ackles mutatvány következzen és a két karakter összeverekedjen. Cole amúgy életben maradt, így számíthatunk még majd a cselszövéseire. Hát így legyen. 

supernatural-s10e02-3.jpg

Dean démonkodása pedig szintén tovább folyt és annyira jó volt. A jelenet a Lester nevű fickóval remek volt. A Crowley-s jelenetek szintén, az említett parkolóban verekedés sem különben és a vége is. Volt évad, ami Jared Padalecki-ről szólt, aki ügyesen megújította a karaktert, nyilván az íróknak köszönhetően, de lubickolt a szerepében. Most talán Ackles-ön a sor. Helyes, mindig is őt bírtam jobban.

Aztán azokról az apróságokról pedig szintén ne feledkezzünk meg, amikor Crowley a Lonely Girl nótára merengett a Deannel közös fotója felett vagy a szokásos beszólásait. Még mindig a legjobb mellékszereplője a sorozatnak. Az pedig valahol külön mókás, hogy a pecsétet Marknak nevezik. A "the Mark" befolyásolja Deant és tényleg. Mark A. Shepperd. Na jó, ez csak olyan hülyeség.

Viszont ez a rész rendben volt. Várom is a következőt és talán a bizalmat is sikerült visszanyerni a szériának - mondjuk nem volt nehéz - igaz a casting írjon be egy egyest, vagy a forgatókönyvírók.

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr346796955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása