Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az Animal Planet zombiállatos sorozatot akar

2014.10.15. 18:22 Csabi87

Háhá! A Variety szellőztette meg a hírt, mely szerint az állatos csatorna rákapott a horror izére. Nem is olyan régen az Asylummal közös Blood Lake: Attack of the Killer Lampreysszel riogatták a közönséget és úgy tűnik látnak fantáziát a dologban.

Mindezek örömére elkezdtek egy saját fejlesztésű sorozaton dolgozni, ami a manapság oly divatos zombihullámot próbálja majd meglovagolni, természetesen a csatornára jellemzően, zombiállatokkal fűszerezve. Nyámi.

the-other-dead.png

Az ötlet mondjuk nem teljes egészében saját, ugyanis a tengerentúlon adott egy képregény, amely az IDW gondozásában készült The Other Dead a címe, ezt adaptálnák sorozat formájában. A sztori egyébként a Katrina hurrikán pusztításának idején játszódik és a természeti jelenség mellett az embereknek a hirtelen zombivá változó állatokkal is meg kell küzdeniük. 

A dolog mondjuk még nagyon az elején tart, így a legjobb esetben is 2016-ra jöhet össze a terv. Bízzunk benne, hogy így lesz, hiszen valljuk be nem hangzik ez olyan rosszul.

A tovább mögött egy képregényborító is lapul, hátha csak az hiányzik az életedből.

The-Other-Dead-Cover.jpg

Címkék: sorozat animal planet the other dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr536796391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása