Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horrorantológia kizárólag hölgyektől

2014.10.14. 08:59 Csabi87

A Magnet Releasing egy egész érdekes ötlettel állt elő, ugyanis szeretnének tető alá hozni egy horrorantológiát. Ebben mondjuk még marhára nincs semmi különös, viszont az egészet azzal bolondítanák meg, hogy a produkció rendezői kizárólag hölgyek volnának.

A kiválasztott szerencsés rendezőnők pedig teljes mértékben szabad kezet kapnának, mindösszesen a költségvetésbe kell beleférniük és természetesen horrortémát kell feldolgozniuk.

Nézzük is, hogy kik kaptak meghívást az XX néven készülő produkcióba.

Karyn Kusama, akitől első ízben még a Michelle Rodriguez főszereplésével készült A bunyóscsajt láthattuk még 2000-ben, majd jött az Aeon Flux és az Ördög bújt beléd, jelenleg pedig a The Invitation című thriller utómunkálatain dolgozik.

mary-harron.jpg

Mary Harron neve talán a legnagyobb húzónév, hiszen ő volt az, aki annak idején az Amerikai pszichót elkészítette

A listán van Sofia Carillo is, aki eddig rövidfilmekkel rukkolt elő, azok is animációs alkotások voltak.

Jennifer Chambers Lynn első filmje a Dobozba zárt szerelem volt, majd jött az Aberrált élvezetek a nagyon gyenge Hisss, a kicsit jobb Chained és néhány Teen Wolf epizód.

Jovanka Vuckovic pedig szintén a rövidfilmek terén hívta fel eddig magára a figyelmet, igaz jó ideje szeretné összehozni a Jacqueline Ess című horrort, viszont az elmúlt években egyelőre ez nem sikerült neki.

 

Címkék: xx

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr556789335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása