Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Újabb induló a szar cápás filmek kategóriában

2014.10.13. 16:11 Csabi87

Scott Patrick rendező 2012-ben elkészítette a ritka szar Rise of the Black Cat című filmet.

Brett Kelly pedig szintén ugyanebben az évben hozta tető alá a Jurassic Sharkot, a filmet, amivel biztos nem dicsekedett az osztálytalálkozókon.

Mi történ akkor, ha két ilyen elme egymásra talál és közös filmet készít? Valami irgalmatlanul rossz végeredmény. Ennél többet kár is várni. A Raiders of the Lost Shark már a címében üzeni, hogy "Fussss" viszont, ha szereted a kihívásokat, akkor ajánljuk figyelmedbe a tovább mögötti előzetest, amit ha megnéztél be is zárhatod az internetet mára.

raiders-of-the-lost-shark-trailer-poster-news.jpg

A sztori egyébként négy jó barátról szól, akik egy kis hajóval egy lakatlan sziget környékére evickélnek. A terv az, ami ilyenkor szokott, jól érezzék magukat, igyanak, ha pedig a sors úgy hozza, hogy dugniuk kell, akkor annak sem szabnak gátat. Jaj, ezek a fiatalok.

Azonban a kis vakáció nem úgy sül el, ahogy hőseink tervezték, ugyanis felbukkan a színen a katonaság kísérleti cápája, aki egy igazi gyilkológép és kifejezetten arra lett programozva, hogy végezzen a közelében lévő emberekkel. Csak itt jegyezném meg, hogy a cápa egyébként se az a fajta, ami simogatásért úszik az ember közelébe, de ennyi alkotói szabadságot és fantáziát ugyan adjunk már Brett Kelly forgatókönyvírónak. Ő egyébként nem egyedül ilyen hülye, hanem David A. Lloyddal, aki korábban is volt már tettestársa. 

Jöjjön a frenetikus plakát, az előzetes pedig, ahogy említettem a tovább mögött, de szigorúan csak saját felelősségre. 

Raiders-of-the-Lost-Shark-Poszter.jpg

Címkék: előzetesek poszter raiders of the lost sharks

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr36787441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

avan 2014.10.14. 21:03:25

Büntet... majd moziba, hátha lesz belőle 4D :)

süti beállítások módosítása