Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mesék a kriptából - Hangok a mélyből

2. évad 8. rész

2014.10.11. 08:49 Csabi87

tales-2-8-4.jpgRock, szex és ármány egyvelege tódul az arcunkba, ha a Mesék a kriptából Hangok a mélyből című részébe futunk bele.Ezt a felvonást még annak idején az RTL Klubon csíptem el és az egyik első élményem volt a szériával kapcsolatban és máig meg is maradt az egyik kedvenc epizódomnak. Talán Lee Arenberg eszeveszett játékának köszönhetően.

Főhősünk Marty Slash, egy zenei menedzser, aki saját bevallása szerint 12 éve nyalja a rockzenészek seggét, amiért cserébe ez idő alatt lófaszt se kapott, ráadásul még a hallási is ráment a dologra és újabban fura zúgások és hangok motoszkálnak a hallójárataiban.

Martynak az orvos azt tanácsolja, hogy mielőbb váltson szakmát, hősünk pedig nem is akarja ezt túl sokáig húzni. Már előre eltervelte, hogy Iggy Popék jótékonysági koncertjének bevételével megpattan Lisszabonban és új életet kezd.

Csak, hogy a csalárd tervre rájön a Marty személyi bankára, aki megpróbálja megzsarolni a férfit, aki már így is az őrület szélén egyensúlyozik, hiszen a hangok, amiket hall lassan értelmet nyernek és úgy tűnik Marty lelkiismerete 38 év után hallatja magát.

tales-2-8-2.jpg

Sztároknak most sem vagyunk híján. Iggy Pop például szerepet kap ebben a részben, saját magát alakíthatja, de feltűnik Katey Sagal is, aki mondjuk 2011-ben ért szakmája csúcsára, ha a Kemény motorosokban nyújtott alakításáért kapott Golden Globe-ot betudhatjuk annak.

A prímet azonban Lee Arenberg viszi, aki talán A Karib-tenger kalózaiból lehet ismerős, ő a kis köpcös kalóz, aki a colossal együtt bohóckodik mindig. Ottani szerepe talán nem is sokban különbözik a mostanitól, de ha valaki pazarul hozza az őrültet, akkor abból kell megélni.

tales-2-8-3.jpg

Arenberg játékához egyébként még hozzá jön az operatőri munka, hiszen sokszor az egészen képen a színész arcát láthatjuk, így pedig még ördögibb és eszelősebb lesz az egész.

Ez a munka egyébként Tim Suhrstedt érdeme, aki az évad első részéne A hullajelöltön is dolgozott.

A forgatókönyvet Peter S. Seaman és Jeffrey Price írták, akiktől a Roger nyúl a pácban is származik, de a Doc Hollywood, a Vadiúj Vadnyugat is hozzájuk köthető, de a Grincs és a Harmadik Shrek szintén. A rendezést egyébként Jeffrey Price vállalta magára, akinek ez az egyetlen direktori munkája.

Címkék: sorozat tales from the crypt

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr266746161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása