Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amnézia - szinkronos előzetes

2014.10.09. 13:13 Csabi87

Gondolj bele milyen szar lehet, hogy reggel felkelsz és fogalmad sincs arról, hogy kifekszik melletted,azt sem tudod, hogy ki vagy és lényegében egy légüres tér az agyad, nincsenek emlékeid. Mindez pedig nem az előző napi mértéktelen pálinkafogyasztás eredménye.

No így jár az Amnézia című thrillerben Nicole Kidman, aki egy autóbaleset következtében minden éjjel így ébred, hiszen éjszaka tulajdonképpen törlődnek az emlékei. A férje megpróbál neki segíteni és egy orvos is akad, aki kezeli a nőt, de a helyzet egyáltalán nem könnyű.

Before-I-Go-To-Sleep.jpg

Ám Dr. Nash előáll egy új ötlettel, arra biztatja hősnőnket, hogy rögzítsen videóra mindent, a felvételek pedig segíthetnek neki abban, hogy emlékezni tudjon és talán ismét képbe kerülhessen. A baj viszont pont az lesz, hogy a terv beválik és Christine emlékei elkezdenek visszatérni, a gond mindösszesen annyi, hogy ezek nem egyeznek azokkal a történetekkel, amelyekkel a férje traktálja. Ha egyáltalán a fickó tényleg a férje.

Hirtelen Drew Barrymore és Adam Sandler mókás, kis bohózata Az 50 első randi jutott az eszembe, hogy kisebb összegben még talán fogadni is mernék, hogy S. J. Watson is valahonnét onnan vette az ötletet regényéhez.

A könyvből aztán Rowan Joffe írt forgatókönyvet és a rendezés is ráhárult. Az úriember egyébként korábban a Brightoni sziklát dirigálta, de íróként a 28 héttel későbbön is dolgozott. 

A thriller főszerepeiben pedig Nicole Kidman mellett feltűnik a férjet alakító Colin Firth és az orvos szerepében Mark Strong. 

A hazai mozik október 30-tól tűzik műsorra a Mielőtt elalszom című regény alapján készült Amnéziát.

Címkék: thriller előzetesek amnézia before i go to sleep

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr756773933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Essapé 2014.10.09. 14:58:39

Ez az egész nekem egy az egyben egy Memento utánzatnak tűnik.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2014.10.09. 19:45:04

volt annak idején jó régen egy hasonló film, ott se emlékezett az asszonyka, aztán jöttek az emlékek, hogy a férje talán még élve elásta valahol ..

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2014.10.10. 07:45:36

"Ám Dr. Nash előáll egy új ötlettel, arra biztatja hősnőnket, hogy rögzítsen videóra mindent, a felvételek pedig segíthetnek neki abban, hogy emlékezni tudjon"

Basszus, ehhez az ötlethez valóban egy orvos kell... Ha van egy ember, aki mindent elfelejt, akkor nem az a kézenfekvő, hogy mindent leír - illetve manapság a mindenkinél kéznél levő kamerával - felvesz??

Dzsézön 2014.10.10. 08:12:45

Lerágott csontnak tűnik már ez a téma, még ha nem is pontosan így volt megcsinálva eddig. Elfelejthetnék már az amnéziát. :)

süti beállítások módosítása