Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Hívatlanok rendezőjének új horrorja

2014.10.09. 18:41 Csabi87

Bryan Bertino neve azt hiszem csak az igazán hardcore horrorrajongók számára mond valamit, akik a stáblistákban is igazán otthon vannak. Viszont ha megemlítjük első filmjét a Hívatlanokat, akkor bizony kicsit felkaphatjuk a fejünket.

2008-ban a texasi születésű úriember Scott Speedman és Liv Tyler főszereplésével készítette el debütáló produkcióját, amelynek a rendezés mellett a forgatókönyvét is jegyezte. A végeredmény egy egész kellemes és pofás horror volt.

Bertino ezt követően a filmezést kicsit pihentette, majd idén egyszer csak elkészült a Mockingbird, ami voltaképpen szépen csendben előzetest is kapott. A produkció immáron a Blumhouse kötelékein belül valósulhatott meg, így az előzetesen már naná, hogy ott feszít, hogy a The Purge producerei is ott állnak a mostani film mögött.

mockingbird-poszter.jpg

Tulajdonképpen egy kézikamerás filmmel van dolgunk, ami kicsit talán lop a Fűrésztől, de mégis csak érdekesnek tűnik az alap felállás. Adott három vadidegen ember, akik a bejárati ajtóban találnak egy-egy piros, masnis dobozt, ami kamerákat rejt. Később pár VHS kazetta is előkerül, amin egy Jigsaw-babának maszkírozott ember vázolja a szabályrendszert, ami pofon egyszerű. Ha a delikvensek kikapcsolják a kamerát, akkor azon nyomban halottak. Egy amolyan vérre menő Maradj talpon ez, amit nehéz teljesíteni, hiszen a figura közben hőseink életére tör.

A bemutató a tengerentúlon a napokban állítólag már esedékes is volt, Bertino pedig neki ugrik a következő filmnek, ami a There Are Monsters lesz. A Mockingbird fényében majd meglátjuk, hogy arra érdemes lesz-e majd odafigyelni.

Címkék: előzetesek mockingbird

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr316775569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása