Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Trilógia lesz a The Purge

2014.10.08. 14:58 Csabi87

Nem hiszem, hogy a hír világszám volna, ugyanis A megtisztulás éjszakája: Anarchia teljesen korrekt számokat hozott 100 milliós bevétel fölött teljesített, ez pedig pont elég az újabb folytatáshoz.

A producerek úgy gondolják, hogy James DeMonaco harmadszor is jó befektetést csinálhat, így ismét övé a forgatókönyv és majd a rendezést is ő dirigálhatja. Azt mondjuk egyelőre nem tudni, hogy milyen irányba indul el a sztori, de talán DeMonaco most ráérzett az ízekre.

the-purge.jpeg

Az első rész talán nem volt osztatlan siker - én mondjuk bírtam - a folytatás viszont mondhatni, hogy jobban sikerült és voltaképpen a számok is ezt mutatják, igaz tény, hogy a magyar mozikban nem volt túl ütős a végeredmény, de nyilván a Blumhouse-nál a hángérien piac nem számít tényezőnek.

Amint több részlet kiderül, majd jól beszámolunk róla.

Címkék: the purge 3

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr426771115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása