Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Annabelle és Chucky összefekszik?

2014.10.08. 18:42 Csabi87

Gondoltam ilyen felütéssel bulvárosabb lesz a kontent és miért ne, ha valóban megvalósul a Annabelle-Chucky film, akkor miért ne huncutkodna egyet a két veszettül gonosz játékbaba.

Persze a producerek elképzelése nem is tűnik annyira meglepőnek, sőt a fura az, hogy eddig nem igazán röppent fel a két karakter összeházasítása, hiszen annyira adja magát a dolog. Az Annabelle egyébként a hétvégén kezdett az amerikai mozikban - itthon jövőhéten, azaz október 16-án kezdődik az utazás. A kvázi Démonok között spin-offként felfogható kaland jól nyitott, legalábbis, ami a dolog pénzügyi részét illeti. 

chuckyannabelle.jpg

A gyártás olyan 5-6 millió dollárba fájt a stúdiónak, ami kapásból megtérült, még úgyis ha csak az Államokbeli számokat lessük, majd 40 millió bevételt könyvelhetnek el a készítők, ehhez pedig hozzávesszük a világ többi részéről összegereblyézett 23 milliót, akkor ez öröm ét bódottá'.

Az mondjuk más kérdés, hogy ha jobban utánanézünk a nézői véleményeknek, akkor már kicsit árnyaltabb az összkép, de azért fontos tudni, hogy nagy ágyúnak sem Gary Dauberman forgatókönyvíró, sem John R. Leonetti rendező nem nevezhető. Utóbbi mondjuk egy egész ügyes operatőr, de a korábbi rendezései sem vertek ki semmilyen biztosítékot, elég középszerűek voltak, állítólag most sincs ez másként.

Mondjuk, hogy erre biztosan válaszolni tudjunk várnunk kell még egy hetet, aztán könnyebben lehet okoskodni, mert ahhoz úgyis értünk.

No, de a lényeg, hogy ezen apróból persze, hogy felmerült, hogy Annabelle akár le is pacsizhatna Chucky-val. A veres hajú kis rohadéknak egyébként tavaly jelent meg új filmje, ami egyébként meglepően jól sikerült. Az ötletgazda, Don Mancini állítólag benne is volna egy csapategyesítésben. Ez egyébként akár már jövőre is megtörténhet, lévén, hogy a rendező szeretne összehozni egy újabb Chucky-filmet, amiben ha mondjuk egy cameo erejéig, de Annabelle akár fel is bukkanhatna.

A dolog fekete része mindösszesen annyi, hogy a két karakter jogai két különböző stúdiónál pihennek, ez akár okozhat egy kis gondot. Igaz el nem tudom képzelni, hogy egy ilyen pénzszagú ötlet miatt ne karolnák át egymást és hoznák tető alá az Annabelle-Chucky közös filmet.

Címkék: annabelle chucky

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr36771961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CHRISporn 2014.10.11. 15:53:50

"el nem tudom képzelni, hogy egy ilyen pénzszagú ötlet miatt ne karolnák át egymást és hoznák tető alá "

Én sajnos eltudom képzelni...:/ Vegyük csak a MARVEL szana-szét szórt filmes adaptálási jogait(Igaz mostanában van közeledés a stúdió között)

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.10.11. 16:44:08

@ChrismovieTV: az is igaz. Mondjuk a Chucky rendező hajlana rá és nem hiszem, hogy az Annabellesek nem, az ottani banda akkora pénzhajhász. Jó persze melyik stúdió nem.

süti beállítások módosítása