Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mesék a kriptából - Sírontúli bosszú

2. évad 6. rész

2014.10.04. 11:28 Csabi87

tales2-6-1.jpgMár a 2. évadban odaért a Mesék a kriptából sorozat, hogy ismétli önmagát? A 6. felvonás kapcsán jogosan merül fel bennünk a kérdés, de talán nincs is ezen mit csodálkozni, az alig fél órás epizódok pedig még így is kihagyhatatlanok.

Mostani rémmesénk a szokásos dolgokat boncolgatja. A szerelmet, a bosszút, a féltékenységet, mindezt persze kriptaszemüvegen át, csak hogy a jó ízlésünk határai feszegetve legyenek. 

Stacy egy gyönyörű fotómodell, egy seggfej menedzserrel, aki nem mellesleg a lány barátja is. Stacy nem szerelmes, mégis a faszival van, ki tudja miért, viszont a szép leányzó a fotós Devlin érdeklődését is felkelti és mivel a játékidő véges, ezért hamar össze is gabalyodnak. Igen ám, csak hogy a vőlegény sem marad le a kamatyról, a becsületsértést pedig úgy gondolja, hogy csakis gyilkossággal lehet kompenzálni, ezért végez Devlinnel, majd Stacynek is hasonló sorsot szán.

Igen ám, csak hogy a szerelem, akár a síron túl is létezik.

tales2-6-5.jpg

Az Amíg a halál el nem választ című rész, nem sokkal korábbi, mégis meglehetősen hasonlít mostani alanyunkhoz, a síron túli szerelem ott is fontos szerepet kap, csak a tálalás más.

Erre a részre, azonban nevesebb színészeket is sikerült összeszedni, ami talán dob egy nagyobbat a hangulaton. Stacy szerepében például Teri Hatcher látható, akit őszintén szólva sose bírtam és még csak jó nőnek se tartom. Annak idején Dean Cain oldalán a Supermanben baromi idegesítő volt, a Született feleségeket meg sosem néztem pont miatt, de talán nem is sokról maradtam le.

tales2-6-4.jpg

Ennek ellenére mostani felbukkanása üde színfolt volt. Jó színészi játékról nem nagyon kell beszélnünk, mert azon kívül, hogy szép, nem sok mindent csinál, viszont ebben a sorozatban egy igazi bombázó.

Főgecinek Miguel Ferrert kapjuk, akinek mindig is bírtam a fizimiskáját, a korrekt alakítás pedig itt is megvan a részéről, olyannyira, hogy a széria során még két alkalommal kapott szerepet az egyes epizódokban.

A forgatókönyv és a rendezés egy bizonyos Fred Dekker nevéhez fűződik, aki íróként több részen is dolgozott, míg korábbról - rendezőként is - a nevéhez fűződik A rémes egy éjszaka, ami szintén egy zombikaland.

tales2-6-3.jpg

A fényképezés pedig egy szovjet úriember feladata volt, Alex Nepomniaschy-é, aki a Kopogó szellem 3. részét is fényképezte, újabban pedig sorozatokon dolgozik, legutóbb például a Zsaruvéren.

Nem túl csavaros zombitörténetre vágysz? Akkor mindenképpen ajánlott ezen rész elfogyasztása is.

Címkék: sorozat zombi tales from the crypt

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr466730185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása