Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gagyi szörnyfilmet szeretne forgatni az Időbűnők rendezője

2014.09.28. 10:34 Csabi87

Nacho Vigalondo neve első sorban az Időbűnök című filmje kapcsán lehet ismerős, viszont ő dirigálta le az Elijah Wood főszereplésével készült Open Windowst, sőt az The ABCs of Death első kisfilmje is az ő keze ügyéből került ki, hamarosan pedig a V/H/S új felvonásában is láthatjuk egy munkáját.

vigalondo.jpg

A rendező egy interjúban nem rég elárulta, hogy nagyon szeretne elkészíteni egy kaiju filmet, viszont pont úgy, ahogy azt régen csinálták. CGI és hasonló csillogás nélkül, egy gumijelmezes fickóval, aki szörnynek öltözik - ezt a szerepet egyébként saját magára osztaná. Vigalondo egy a japán Godizllához hasonló filmet hozna tető alá, ehhez mondjuk egyelőre keresi a költségvetést. 

A direktor leszögezte, hogy a hangvétel komoly lesz, a forgatókönyv sem ócska, de amúgy egy olcsó és buta kinézetű filmet akar, pont mint a régi japán kaiju alkotások.

Direkt Zs-film egy ügyes rendezőtől? Kár is fintorogni, ez bizony jól hangzik.

Címkék: kaiju

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr666738253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Man Who Laughs · http://trashneveles.blog.hu/ 2014.09.28. 15:39:46

Na erre befizetnék, a régi Godzillákat is bírtam. Az Időbünök pedig tényleg egy nagyon érdekes/jó film. Mindenképpen bátor lépés lenne manapság egy beöltözős kaiju-t csinálni, remélem összejön rá a pénz.

süti beállítások módosítása