Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Frankenstein film a láthatáron

2014.09.28. 10:45 Csabi87

Ráadásul nem is az Universal égisze alatt, hanem egy új produkciós cég szeretne Mark Shelley szörnyével berobbanni a köztudatba. A Bad Badger nevezetű cég a tervek szerint horrorfronton nyomulna, ami annak fényében nem is meglepő, hogy Bernard Rose is ott van az alapítók között.

Rose-tól még a '80-as évek végén a Rémálmok házát láthattuk, de talán a Tony Todd főszereplésével készült Kampókéz ismertebb műve lehet. Az utóbbi időből mondjuk horrorfronton az sxtape fűzhető a nevéhez, ami úgy szar, ahogy van, viszont néhány életrajzi filmet is készítette, amelyek viszont egészen fogyaszthatóak.

xavier-samuel.jpg

A tervek szerint a filmet a lény szemszögéből készítenék el és azt mutatnák be, hogy megalkotják őt, majd csak dühvel, haraggal és hasonló földi jónak nem nevezhető érzésekkel találkozik. A rendezés és a produceri feladatok mellett a forgatókönyv is Bernard Rose reszortja.

A szereplők között pedig állítólag Tony Todd majd feltűnik, míg az Adam nevű "szörnyet" az Alkonyatban is feltűnt Xavier Samuel alakíthatja. Mondjuk ő nem csak szarban szerepelt, a The Loved Onesban is láthattuk, ami viszont erősen ajánlott, sőt a Csalétek (Bait) című ausztrál cápás horrorban is felbukkant.

Címkék: frankenstein

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr606738271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása