Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror FPS nézetben

2014.09.02. 21:44 Csabi87

Istenem mennyit játszottam annak idején a Wolfensteinnel, titkos ajtókat keresve, nácikat halomra lőve és csirkecombok után kutatva, amikor olykor-olykor sikerült rányitnom egy halom német katonára. Persze később a Doom és a Duke Nukem is befigyelt, az FPS játékokat pedig zseniális találmánynak tartottam.

FPS.jpg

A megoldást aztán természetesen 2005-ben a Doom-filmben is bevetették egy rövid idő erejéig, merték is volna kihagyni. Viszont filmes fronton másik esetében így hirtelen nem is rémlik hasonló megoldás - jó most a POV pornóról ne beszéljünk -, talán a V/H/S egyik szegmensében volt még egy ehhez hasonló megoldás, de körülbelül ennyi. Oké ennek kapcsán mondjuk eszünkbe juthatnak a found footage filmek, de azért az a kivitelezés más tészta.

Németország felől azonban érkezik az FPS: First Person Shooter című film, amelyben az egész produkció során a jó öreg FPS nézetben izgulhatjuk végig a jeleneteket. Hogy ez jó vagy rossz, mindenki döntse el maga, de talán 80-90 percen keresztül sok lesz ez a jóból. 

FPS-Poster_1.jpg

A filmhez egy kis kedvcsinálót is találtam, ami egyébként egész jól néz ki, illetve jöjjön pár sor a sztoriról is. A produkció főhősei tulajdonképpen mi leszünk - naná - és feleségünk megmentésére indulunk egy régi, lezüllött klinikára, ahol asszonypajtást egy különösen kegyetlen tudós tartja fogságba, aki egy gusztustalan vírust is elterjesztett. Ennek köszönhetően pedig néhány zombiszerű lény is képbe jön és apríthatjuk rendesen a szemeteket.

Nájsz!

Címkék: előzetesek fps first person shooter

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr646660433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Syracuse 2014.09.03. 17:41:12

Hát, a Doomban működött. :D De ha jól emlékszem a Rec 3-ban is volt ilyen jelenet, vagy nem?

süti beállítások módosítása