Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csak óvatosan! A hónap végén szörnytámadás várható

2014.09.02. 20:12 Csabi87

Gareth Edwars 2010-ben egy kicsit lassú menetű, de profi módon összerakott szörnyfilmmel hívta fel magára a figyelmet, ami olyannyira jól sikerült, hogy a direktor később ennek köszönhetően vívta ki az új, 2014-es Godzilla rendezésének jogát - amiből aztán egyenes ágon jött a Star Wars spin-off megrendezésének lehetősége. 

A britek azonban nem engedték el az ötletet és ügyesen pont a Godzilla premierjének hetében lőtték el az első előzetest a Monsters folytatáshoz, ami a Sötét kontinens címet viseli és az ADS Filmforgalmazónak köszönhetően már szeptember 25-én a mozikba kerül.

monsters-dark-continent.jpg

7 évet ugrunk majd előre az első felvonáshoz képest. Időközben a lények még inkább elszaporodtak és a világ egy részét már az uralmuk alá hajtották. Néhány katona a lezárt területre tart, egy küldetés végett, melynek során egy bent rekedt társukat kellene megmenteni. A feladat viszont nem túl egyszerű, hiszen a hatalmas szörnyek mindenütt ott vannak és az elmúlt években sem lettek barátságosabbak.

Egy jó szörnyfilm van készülőben? Akár még az is lehet, hiszen az újabb előzetes egész korrekt és úgy tűnik, hogy azok a kritikák is meghallgatásra találtak melyek szerint az első részben alig lehetett látni a címszereplő rohadékokat. Most igazából már az előzetesben többet szerepelnek, mint korábban az egész filmben végig.

Majd meglátjuk, de az igazság az, hogy eddig egészen biztató a helyzet.

Címkék: előzetesek monsters dark continent

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr86660191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása