Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mintha a fiatal Jason Voorheest néznéd

2014.08.30. 06:23 Csabi87

Egy egész fain, bár egyedinek nem nevezhető ötlettel állt elő Jonas Govaerts, aki eddig többnyire rövidfilmekkel  hallatott magáról. A rendező Cub (bár néhol Welp címen is fut) elnevezésű horrorját a szeptemberben esedékes Torontói Film Fesztiválon mutatják be, ennek okán, pedig egy előzetes is érkezett hozzá, ami sajnos kicsit sötét, de szegről-végről azért nem tűnik rossznak.

cub-kep.jpg

A sztori egy nyári táborban játszódik, ahol a 12 éves Sam is részt vesz. A fiú egy élénk fantáziával megáldott, izgága kis csibész, aki az erdőben járva találkozik egy hasonlóan fiatal, rossz szándékú, álarcos gyerekkel. Sam persze megpróbálja figyelmeztetni a táborvezetőit és a többieket, hogy valami nem kóser, azonban hamar nyugalomra intik, úgy hiszik, hogy Sam már megint csak határtalan fantáziája miatt beszél sületlenségeket.

Csak, hogy a táborlakók elkezdenek vészesen és véresen fogyni.

Most komolyan, erről Neked nem az jut eszedbe, hogy  fiatalkori Jason Voorhees kalandját próbálták filmre vinni. Kicsit szemtelen, de működőképes lehet.

Címkék: előzetesek cub

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr516649093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Syracuse 2014.08.30. 17:55:26

Jason nem bosszúból, az anyja halála miatt gyilkol? Az első részben ugye még nem is ő volt a főgonosz.

süti beállítások módosítása