Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Juhé? Vagy nem juhé? Jöhet az Underworld reboot

2014.08.28. 13:34 Csabi87

A Lakeshore Entertainment még 2003-ban indította útjára az Underworld című franchise-t, amelyben Kate Beckinsale feszülős ruhába lövöldözött és verekedett és jó volt nézni.

A 11 év alatt négy részt megélt produkció összességében sikeres volt, habár nem hozott veszettül sok pénzt a konyhára, azért átlagban meg volt a részenkénti 100 milliós bevétel.

A stúdió pedig most úgy döntött, hogy jöhet a reboot, aminek A pap - Háború a vámpírok ellen írója, Cory Goodman futhat neki. Ha belegondolunk Goodman eddigi egyetlen írása inkább egy akció dús popcorn mozi lett, ráadásul nem is a jobbik fajtából.

Egyelőre ennyit tudni, várjuk a részleteket. Na meg a választ arra a kérdésre, hogy vajon most kit bújtatnak feszülős latex kezeslábasba. 

katebeckinsale.jpg

Címkék: underworld

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr736644485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.08.29. 12:40:37

már az eredetire se volt szükség. :S

Kelnor 2014.08.29. 20:03:02

Ja, tényleg elég ócska, pózőr, húszmillió helyről összelopkodott (pl. Matrix, Penge stb.) sori volt, de azért Beskinsale kisasszony miatt tényleg el lehetett nézegetni. :) Ha ebben a rebotban is lesz egy legalább ilyen jó csaj (pl. tudnám ajánlani a készítőknek mondjuk Eliza Dushkut...), akkor részemről jöhet. :D

Syracuse 2014.08.30. 21:48:55

Nem értem mi szükség egy rebootra, basszus bő 10 éves az első rész...ráadásul a 4. résznek nincs is igazán vége, inkább folytatnák azt...

süti beállítások módosítása