Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Véres szexkalandok Juliával

2014.08.23. 12:52 Csabi87

julia-2014-poster.jpgNyugalom nem váltottunk tematikát, bár a csuda tudja, hisz egyrészt van az a pénz, másrészt a p*na keresőszóval sokkal többen rátalálnának a blogra. Mindenesetre egyelőre csak a Julia című horrort szeretnénk a figyelmedbe ajánlani.

A történet Dél-Koreában egy filmfesztiválon már bemutatkozott, sőt a briteknél is egy tematikus szemlén és ezt a körutat folytatja még egy darabig. Az ötlet egyébként Matthew A. Brown fejéből pattant ki és nem feltétlen nevezhetjük eredetinek, ugyanakkor az előzetesben mégis van valami, ami miatt ez még akár jól is elsülhet - az eddigi fesztiválos vélemények egyébként elég pozitívnak nevezhetőek.

A sztori igazából egy Julia nevű lányról szól, akit néhány pasi alaposan helyben hagy és megerőszakol, a lány pedig úgy dönt, hogy csakis a bosszú az, ami terápiás jelleggel helyrerázhatja a kis lelki világát. Bizony ezt már láttuk, de talán nem feltétlen egy elcsépelt téma, ráadásul a főhősnőt alakító Ashley C. Williams (Az emberi százlábú) is egész jó választásnak tűnik ez alapján a pár másodperc alapján.

Ráadásul bír egy fajta noir-os hangulattal is, ami akár még dobhat is egyet a végeredményen. Az említett előzetesért kattintani kell.

 

Címkék: előzetesek poszter julia

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr76628497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BobaFett 2014.08.24. 21:13:54

hát mire ezt elkezdik forgalmazni, el is felejtem, hogy érdekelt :)

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.08.25. 14:26:15

@BobaFett: ha beszerezhető lesz úgyis írunk róla és akkor eszedbe jut :)

süti beállítások módosítása