Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amire mindig is vágytunk: vulkánzombik

2014.08.21. 20:56 Csabi87

A zombifilmek már csak unalmas ásítást váltanak ki belőled? Nem tudnak már újat mutatni, mert a zombik vagy csak hörögnek, vagy szerelmesek lesznek - agyon kéne vágni, aki kitalálta -, de mindenképpen dögunalom, amit csinálnak. Jó hírem van: ennek vége. Érkeznek a vulkánzombik.

Jason Ancona és Jeff Miller forgatókönyvírók fantáziájára nem lehet panasz, ugyanis másnak több cent pálinkát kell meginnia ahhoz, hogy tóduljon belőle a hülyeség, ők pedig ezt ivás nélkül produkálják, ráadásul még egy kis szerencsével pénzt is csinálnak belőle.

volcanozombies-trejo.jpg

A Volcano Zombies már a címében mindent elárul, ennek ellenére mégis érdemes megnézni a mértani pontossággal és igényességgel elkészített előzetest, amelyben olyan CGI lávafolyam tódul a közútra, hogy olyat még soha nem láttál, de lávát köpő zombik, topban rohangáló rövidnadrágos lány és gomolygó animált füst is akad, hogy a szanaszéjjel okádó vulkánról már ne is beszéljünk.

Ha pedig erre is csak legyintesz, akkor jeleznénk, hogy Danny Trejo is feltűnik bajszostól. Kell ennél több? Mondjuk igen, egy kis sör a végignézéshez. 

Címkék: előzetesek zombi volcano zombies

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr586624419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása