Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Előzetes a CW új "zombis" sorozatához

2014.08.17. 21:15 Csabi87

Felkerült a netre egy nem túl jó minőségű és igazából eléggé semmitmondó előzetes a CW egyik új üdvöskéjéhez az iZombie-hoz, amelyben kapunk egy orvostanhallgató lányt, aki kórboncnoknak készül, ami neki azért jó, mert egyébként zombi és így könnyen hozzájut az ételhez is.

Hősnőnk beszél és zombiléte abból áll, hogy kicsit sápadtabb az átlagnál, de ez így még nem volna elég sorozatnak, ezért Rob Thomasék azzal toldták meg az alapötletet, hogy a lány, az elfogyasztott agyak után fel tudja idézni a halottak utolsó emlékeit így pedig egy rendőrrel kiegészülve remekül neki állnak bűnügyeket megoldani. 

Hardcore zombirajongók nyilván messziről kell, hogy kerüljék a végeredményt, mindenesetre ha kíváncsi vagy a tovább mögött ott az előzetes.

iZombie-poster.jpg

Címkék: sorozat zombi izombie

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr916612257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása