Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Árad a remake - Tervezett horrorújrák! - 5. rész

2014.08.12. 17:41 Csabi87

Úgy tűnik sosem érünk a remake-eket boncolgató listánk végéhez. Akár a kezünkbe is temethetjük az arcunkat emiatt, de talán hasznosabb ha bizakodunk, hogy a felsoroltak között legalább néhány színvonalas és ütősen sikerült darab akad majd.

A korábbi részeket erre keresd: 1, 2, 3, 4.

Reanimátor (Re-Animator)

Emlékszel még Jeffrey Combs remek filmjére a Lovecraft ötlet alapján készült Reanimátorra? Jó volt. Sőt talán a Brian Yuzna-féle két folytatás sem nevezhető szarnak. Yuzna pedig erősen gondolkozik azon, hogy ismét foglalkozna a történettel, ráadásul 3D-s köntösbe bújtatná azt.

rem-reanim.png

Rocky Horror Picture Show (The Rocky Horror Picture Show)

1975-ből való az eredeti musicales beütésű film, ami szép kis siker volt. ’81-ben Jim Sharman folytatást is készíthetett Shock Treatment címen. Tim Curry és Susan Sarandon is emlékezeteset alakított, az MTV pedig a Sky Movies-zal közösen képzelné újra a produkciót. Annyi egyelőre biztosnak tűnik, hogy az eredeti film forgatókönyvét használnák, de nem tudni, hogy kik kapnak szerepet és ki ülhet a rendezői székbe.

rem-rocky.jpg

Room 205

A németeket nem feltétlen sorolnám a horror műfaj nagyjai közé, bár nyilván vannak emlékezetes filmjeik. Az Államokban a Room 205 például ilyennek számít 2011-ből, így naná, hogy szeretnék egy kicsit elcsenni. Az esetleges remake-et Sam Raimi Ghost Houst Pictures stúdiója csinálhatja, talán egy jó végeredményben bízhatunk.

rem-room.jpg

Saw 3-D

A Fűrész franchise egészen eddig 7 részig jutott az utolsó alkalommal 3D-ben, a 2010-es évben. A Twisted Pictures azonban nem lenne elszomorodva még egy kis pénztől így meg lehet, hogy egy újabb 3D-s Fűrész film is érkezhet. Hogy ugyan miről szól azt nem igazán tudni.

rem-saw.jpg

Agyfürkészők (Scanners)

Milyen suta is volna ez a lista, ha David Cronenberg nem férne fel valamivel. Válogatni bőven volna miből, a producerek pedig úgy tűnik leginkább az Agyfürkészőkben hisznek. Christian Duguay egyébként két folytatást csinált Cronenberg sztorijához, az újra gondolt változat forgatókönyvét pedig a hírek szerint az a David Goyer írhatja, aki annak idején a Börtöncsapdán, a Démoni játékokon és a Penge-filmeken is dolgozott, hogy csak a horrorosabb alkotásokat említsük. A rendezésre pedig Darren Lynn Bousman (Fűrész 2., 3., 4., Mother’s Day, Repo!) kap lehetőséget.

rem-scanners.jpg

Sokkoló (Shocker)

Egy talán közepesnek nevezhető Wes Craven film még 1989-ből, amivel kapcsolatban szintén Craven említette meg, hogy szeretné elkészíteni egy újabb változatát. Nem tudom mi szükség van rá, de azért mindig örülök egy "újabb" Craven horrornak.

rem-shocker.jpg

A hetedik áldozat (The Seventh Victim)

Történet egy nőről, aki eltűnt testvére után kezd nyomozni és a kutatásai során a New York-i Green Village-be téved, ahol egy sátánista banda is keresztezi az útjáz. Az eredeti film 1943-as és jó. Így a kérdés adott. Eddig vajon miért nem foglalkoztak vele. Talán hamarosan ebből is lesz valami.

rem-sevenvictim.jpg

Sóhajok (Suspiria)

Argeno 1977-es klasszikusa érdekes módon még nem esett az újrázók áldozatául, de meg lehet, hogy hamarosan sort kerítenek rá. Natalie Portman vetette fel egy interjúban, hogy tárgyalgat a főszerepet illetően, míg David Gordon az MTV-nek beszélt arról, hogy ő lehet az, aki megrendezheti a filmet.

rem-suspria.jpg

Elpusztíthatatlanok (They Live)

Ray Nelson novellájából John Carpenter forgatott egy meglehetősen emlékezetes filmet még 1988-ban Roddy Piper és Keith David főszereplésével. Igazából csodálom, hogy eddig még nem láttunk belőle remake-et. A Hollywood Reporter szerint az Universal és a Strike Entertainment tárgyal a jogokat illetően, hogy megszülethessen az újra, amelyben Carpenter produceri szerepet vállalhat.

rem-theylive.jpg

Címkék: toplista

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr466515995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása