Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kezdődhet a borzongás! Pénteken jönnek a piranhacápák

2014.08.05. 19:37 Csabi87

Ahogy Ramona Mallory a Piranha Sharks producere fogalmaz, az internet egyre inkább teret hódít, így pedig célszerű, hogy filmjük nem tévécsatornára érkezik és nem lemezen jelenik meg, hanem az interneten teszik elérhetővé. Persze alapvetően nem ingyen, na de majd torrentbácsi ezen is segít.

Ami jó hír lehet, hogy Leigh Scott rendező vígjátékként hivatkozik a filmre, hiszen pont ez volt az, amitől mondjuk a Sharknado 2. része is működött. Poénra vették. A Piranha Sharks esetében pedig hasonlónak tűnik a felállás. 

A filmben egyébként Kevin Sorbo is feltűnik, aki nem rég még amiatt panaszkodott, hogy milyen borzalmas, hogy nem kapott még csak egy kisebb cameo szerepet sem a Dwayne Johnson-féle Herkulesben.

Az első számú előzetest erre megtalálod és a ketteskét is mutattuk már, de a tovább mögött is megtalálod a biztonság kedvéért.

Egyébként baromi mókás, hogy a Piranha Sharks posztere egy az egyben a Sharknado 2-é.

Piranha-Sharks.jpg

Címkék: előzetesek poszter piranha sharks

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr686575841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása