Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Katie Cassidy tudata meghasad

2014.08.04. 19:52 Csabi87

Cassidy kisasszony talán nem tartozik a legismertebb színésznők közé, de mondjuk ott volt A Harper-szigetben, a Fekete karácsony újrában, sőt az Elrabolva című Liam Neeson akcióban is, az elrabolt lány barátnőjét alakította, sőt A zöld íjászban is feltűnt.

Nos, ő lesz a főszereplője a The Scribbler című thriller sci-finek, amely egy képregény alapján készült és egész nagy durranásnak szánják, mondjuk ettől függetlenül nem kerül moziba, egyenesen lemezen adják ki, majd szeptemberben.

A rendezést John Suits vezényelte, akinek a nevéhez íróként például a kifejezetten jól sikerült Static is fűződik, viszont a mostani szkriptet Dan Schaffer a Doghouse írója jegyzi.

Cassidy-n kívül a főbb szerepekben ott lesz Michelle Trachtenberg, Eliza Dushku, az ex-pornós Sasha Greyés Gina Gershon, sőt feltűnik majd Raj is az Agymenők sorozatból (igaziból Kunal Nayyarnak hívják).

A sztori egy többszörös személyiségzavarban szenvedő nő körül forog, aki egy új, kísérleti fázisban lévő megoldástól várja betegsége enyhülését. 

Az ígéretek szerint akció is lesz dögivel, az előzetes mindenesetre elég sajátos, de felkelti az érdeklődést.

thescribbler-poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter the scribbler

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr286573633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S.Witwicky 2014.08.28. 12:39:15

Ez jónak ígérkezik!

süti beállítások módosítása