Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gagyi zombisorozat az Asylumtól - Z Nation

2014.08.01. 20:42 Csabi87

Az Asylum és a Syfy baráti kettőse előszeretettel lépked már bejárt ösvényeken és dolgoz fel mások által már sikerre futtatott produkciót, természetesen a jó öreg saját, buta minőségében.

A The Walking Dead pedig fut és menő, így gondolták zombisorozattal meg lehet szólítani a jó tévénézőket. A Z Nation pedig szeptembertől igyekszik elborzasztani minket.

A történet szerint van egy fickó, aki képes túlélni a zombiharapást, így naná, hogy el kell vinni az egyetlen épen maradt laborba, hogy a vérét felhasználva előállítsák az antitesteket. Az út persze nem lesz gyaloggalopp, mert úton, útfélen hemzsegnek az agyhalottak. Hogy ez milyen eredeti.

A szereplők között egyébként a jobb sorsot is megélt Harold Perrineau is feltűnik, meg a mindig borzalmas DJ Qualls - bocs, engem valamiért a hideg ráz a fickótól, akárhol is bukkanjon fel. Hogy jó lesz-e a sorozat? Nem. Hogy jókat lehet-e majd rajta szórakozni? Igen.

znation-kep.png

Címkék: sorozat zombi z nation

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr886566861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása